(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FUTBOLCULARI DA TEKNİK KADROYU DA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, aynı zamanda kulüp başkanlığını yürüttüğü Karadeniz Ereğli Belediyespor Futbol takımını kutladığını bildirdi.

Uysal, kendisini telefonla arayan Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tura yükselmesinin önemli başarı olduğunu söyledi.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Gebzespor’un iyi bir takım olduğunu bildiğini belirten Uysal, şunları kaydetti:

“İlk turu geçen ekibimiz, yine kendi evinde Gebzespor gibi güçlü bir takımla karşılaştı. Arkasına binlerce taraftar desteğini de alan takımımız, ortaya koyduğu futbolla da göz doldurdu. Sahada adeta 3. Lig profesyonel takımı Gebze değil de Karadeniz Ereğli Belediyespor’du.

90 dakikaya da ortaya koydukları ve kaçırdıkları gollere rağmen 2-0 önde giren çocuklarımız, uzatmada yedikleri bir gole rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Her birini alınlarından öpüyor, teknik kadromuzu kutluyorum. Ayrıca, vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nı doldurarak, sağladıkları destekten dolayı halkımıza çok teşekkür ediyorum.”

MAÇ KRİTİĞİ

Karşılaşmaya oldukça istekli ve disiplinle çıkan eflatun-beyazlı ekip, 37. dakikada Ozan Aydın ile ilk meyvesini aldı. 1-0. Bu golden sonra da ataklarını sürdüren ve golleri kaçıran taraf Ereğli ekibiydi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor, maçın 45. dakikasında. bu kez Koray Kurt ile rakip fileleri havalandıran Ereğli ekibi, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında da rakibine karyı üstün futbolunu sürdüren Ereğli Spor, 90 dakikayı böyle geçerken, uzatma dakikasında ise rakipten Turgay Keleş’in golüne engel olamayınca  karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Karadeniz Ereğli Belediyespor, Tek maç üzerinden oynanan karşılaşmada elde ettiği galibiyetle de tur atlayan taraf oldu.

Eflatun-beyazlı ekibin üçüncü turdaki rakibi ise önümüzdeki günlerde çekilecek kura sonucu belli olacak.

Bu arada, Ereğli ekibi, 23 Eylül’de başlayacak BAL Ligi 2018-2019 sezonu ilk maçını ise Hendek Belediyespor ile saat 15.00’de Vefa Karakurdu Stadı’nda oynayacak.




Bu sayfayı yazdır

13.09.2018 15:27:14

Bu haber 1165 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
18.09.2018 10:45:25
ERSARI diyor ki;

SAYIN BAŞKAN; Hep futboll, iyi de, diğer spor aktivitelerine hiç el atılmıyor. Onlar yetim mi? Çok rica ediyoruz. Sizlere bu hususun iletilmesini istorum. Saygılarımla;




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.110.985

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri