(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“TARİH SAYFALARINI UNUTMADIK”

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, “Bizler CHP kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin koruyucusu olduk” dedi.
CHP İlçe Teşkilatınca, ilçedeki Atatürk Anıtı önünde CHP’nin kuruluyun 95. Yılı dolayısıyla tören düzenlendi.
Ocakcı’nın Anıt’a çelenk koyduğu törende Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Ocakcı, burada yaptığı konuşmada, tarih sayfalarını unutmadıklarını, unutanlara ise ‘gerçek tarihi’ bir kez daha hatırlatacağını söyledi.
Verilen Kurtuluş Mücadelesi ve Zaferini detaylarıyla anlatan Ocakcı, şöyle dedi:
“Dostlar, Burada toplandık çünkü, geçmişte gördük; iktidar sahipleri kendi sultanlıkları için gaflet ve dalalet içinde olmaktan kaçınmadılar. Bu ülkenin onurunu her türlü alçakça ve kirli menfaatleri için nasıl satıp kaçtıklarını gördük. Anadolu’da yaşayan, yoksul, yalnızlığa mahkum bırakılan onurlu bir halkın kaderini esarete döndürmeye çalışan siyaseti de, siyasetçileri de tarih sayfalarında gördük. Bizler CHP kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin koruyucusu olduk. Biz yıkamadıkları, yıkamadıkça çıldırdıkları, karalamaya çalıştıkları, saltanatı yıkan ve 95 yıla bir Cumhuriyet sığdıran, kocaman bir yüreğin partisiyiz. Gururluyuz çünkü Ulu Önder’in iki büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyetine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahibiz. Bu güne kadar 95 yıldır hiç yolumuzdan dönmedik. Ülkemizin şartları ne olursa olsun, koltuğun, sultanlığın partisi olmadık. İşte bu yüzden, ülkemiz için, halkımız için, Cumhuriyetimiz için direnmeye ve bu değerlerimizi savunmaya devam edeceğiz.”

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Partinin Belediye Meclis Üyeleri, bazı eski eski ilçe başkanları, eski Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi eski Belediye Meclis Üyesi Erol Çivici, partinin yönetim kurulu üyeleri ile törene katılan partililer, Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirmesiyle buradaki tören sona erdi.
Buradaki törenin ardından, akşam saatlerinde ise kutlamalar, Cumhuriyet Türküleri’nin seslendirildiği ile devam etti.

Diğer yandan, aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) toplantısına katılmak üzere İzmir’de bulunan ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Sorumlusu Semih Özkök, partisinin ilçe törenine katılamadığını belirterek, CHP’nin kuruluşunun 95. Yılını kutladı.

ÇİVİCİ’YE İLGİ BAYAN POSBIYIK’I KIZDIRDI!

DETAYLARI GELİYOR ..!




Bu sayfayı yazdır

10.09.2018 13:19:55

Bu haber 1324 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 75.997.008

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
298 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1420 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri