(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ’TEN DESTEK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaretv e Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, ilçedeki Özel Echomar Hastanesi’nde (bugün) başlatılan “500 dolarını bozdur, ücretsiz kardiyoloji check-up ol’ kampanyasına destek verdiğini bildirdi.

Keleş, hastanede ziyaret ettiği Özel Echomar Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alp Demir Zorlu’ya, bozdurduğu 500 doların makbuzunu gösterdi.

Düzenledikleri kampanya dolayısıyla hastane yönetimine teşekkür eden Keleş, gazetecilere şunları söyledi:

“Gerçekten çok güzel ve yerinde bir uygulama başladı. Aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik savaşa karşı bir adım da kendisi atmış oldu. Bir taraftan da insanlarımızı çok önemli bir konuyla ilgili olarak da ücretsiz chek up hizmeti vererek duyarlılık gösterdi. Kendisini iki anlamda da çok teşekkür ediyoruz. Biz de bu kampanyaya karşı kayıtsız kalmak istemedik. Hem Echomar Hastanesi’nin sağlamış olduğu bu imkandan yararlanmak hem de ekonomimize bir miktar da olsa destek vermek için kampanyaya katılma kararı verdik. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyelerimizin de aynı duyarlılığı göstereceğini düşünüyorum.”

Keleş’i teşekkür eden Zorlu da, kampanyanın, doların Türk Lirası karşısında 5 liranın altına düşene kadar süreceğini kaydetti.

Hastane Müdürü Kaya Karatepe’nin de yer aldığı ziyaretinden ardından kardiyoloji check-up işlemlerini tamamlayan Keleş hastaneden ayrıldı.




Bu sayfayı yazdır

3.09.2018 14:13:15

Bu haber 2265 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.088.181

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
197 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
542 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1461 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri