(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SALON BİLARDO'DA...

ÇAYCUMA

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap Kontenjan Turnuvası’nın, Zonguldak İl Şampiyonası 2. Etap karşılaşmaları Çaycuma İlçesindeki Salon Bilardo’da başladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu  Dinamik Genel Klasman sıralamasına göre 3’erli sporcudan oluşan gruplarda karşılaşmalar tek devreli lig usulü oynanıyor.

Zonguldak merkez, Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Devrek ilçelerinden 87 sporcunun katıldığı müsabakalar, salondaki 5 masada, önceden belirlenen program dahilinde devam ediyor.

30 sayı üzerinden 45 ıstaka sınırlamasına göre oynanan karşılaşmalarda, gruplarını ilk sırada bitiran sporcular bir üst tura yükseliyor.

İlk turun tamamlanmasının ardından puan ve avaraj sıralamasına göre gruplarının ikinci sırasında yer alacak 5 sporcunun da yükseleceği bir üst turda, tekrar 3’erli gruplar halinde karşılaşmalara devam edilecek.

İl basında 10 Eylül’de tamamlanması planlanan turnuva sonucunda toplam 8 sporcu, Batman’da yapılacak Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacak.

KIYAFETE DİKKAT EDİLİYOR!

Bu arada, tadşılaşmalarda, federasyonca belirlenen ‘resmi kıyafet’ uygulamasına ile titizlikle devam edildiği görüldü.

İki rengi aşmayacak şekilde t-short, Siyah Pantolon, (takılırsa siyah kemer) siyah çorap, Siyah ayakkabı zorunluluğu olan turnuvada, bunlardan birini tamamlamayan sporcu karşılaşmaya çıkamıyor. Karşılaşmanın kararı ise Bilardo İl Temsilciliğince belirlenen komisyon tarafından veriliyor.

HAKEMSİZ MAÇLAR!

Diğer yandan, karşılaşmalarda olması gereken hakemin ise olmadığı görüldü. Statü gereği hakemin yönetmesi gereken karşılaşmalar hakemsiz devam ederken, sporcular ise sayılarını ve ortalamalarını kendileri takip etmek zorunda kalıyor. İl Temsilcisi Bora Yayalar, karşılaşmalarda görevlendirilmek üzere İl Spor Müdürlüğünden hakem talebinde bulunacağını bildirmişti.




Bu sayfayı yazdır

1.09.2018 13:04:05

Bu haber 2014 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
02.09.2018 17:40:58
takipci diyor ki;

il bazinda hicbir basarisi olmayan oyuncular seri basi olmuslar ayrica fixs oyuncu diye bisey yok her kes ilk turdan baslar lutfen duyarli olalim
01.09.2018 16:45:08
Bilardo Sever diyor ki;

İl temsilcisi bu işi beceremiyor. Gitsin lokanta işletsin. Maçlara hakem bile ayarlamaktan aciz insanları il temsilcisi görevine getiren Bilardo Federasyonu'nu da ayrıca kınıyorum.




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.042.638

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri