(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU KEZ VALİ YARDIMCISI GELDİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programları gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamlığınca, Atatürk Kültür Merkezindeki Teras Kafeterya’da gerçekleştirilen programda, Kaymakam Nazım Madenoğlu’nun Haziran’da emekliye ayrılması sonrası atama yapılmaması nedeniyle Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan’ın ‘vekaleten’ katıldığı program, saat 17.00’de başladı.
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Ereğli Cumhuriyeat Başsavcı vekili İsa Özdemir, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, eski AK Partili Zonguldak milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Ercan Candan ve Faruk Çaturoğlu, Ereğli Ticaretv e Sanayi Odası Başkanı (TSO) ARslan Keleş, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan ile bazı oda ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katıldığı programda, vatandaşlarla bayramlaşma gerçekleştirildi.
Saat 17.30’a kadar süren programda katılanlara bayram çikolatası, kolonya ve çay ikramında bulunuldu.
Protokol üyeleri daha sonra İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına, ardından da Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’ne geçerek, buradaki yaşlılarla bayramlaştı.

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA
Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, Kaymakamlık programı öncesi belediye binasında personeli ve katılanlarla bayramlaştı.
Bazı Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve personel ile bayramlaşan Uysal, bir kez daha çalışanların ve ilçe halkının bayramını kutladığını bildirdi.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA
Bayramlaşma programı düzenlenen siyasilerden MHP’de İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, partililerle bayramlaştı.
Demirtürk, Partinin 24 Haziran genel seçimlerinde Zonguldak Milletvekili Adayı Abdullah Bekar, partililer, partinin önceki dönem ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldığı programda yaptığı konuşmada, “MHP İlçe yöneticileri olarak Türk İslam aleminin bayramını kutluyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ereğli ve bölge halkımıza da iyi bayramlar diliyoruz” dedi.

TSO’DAKİ BAYRAMLAŞMA
Ereğli TSO’da da bayramlaşma programı yapıldı. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, programa katılan yönetim kurulu, Meclis üyeleri ve üyelerle bayramlaştı. Programa, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nun yanı sıra bazı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

TÜRK METAL’DE BAYRAMLAŞMA
Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’nde de bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, bayram öncesi yetkili oldukları Ereğli Demirv e Çelik Fabrikaları ve Tat Metal AŞ’deki iş yerlerini ziyaret ederek gerçekleştirdiği bayramlaşmayı, bu kez makamında yaptı.
Gün içinde sendika binasında süren programa, Türk Metal Şube yöneticileri, iş yeri temsilcileri ile üyeler katıldı.
Ercan, daha sonra yönetim ve temsilcilerle birlikte, Teras Kafeterya’daki bayramlaşma programına katıldılar.

PROTOKOL BAYRAMLAŞMA

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

 

 

 

 




Bu sayfayı yazdır

21.08.2018 21:05:00

Bu haber 1628 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.366

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri