(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VALİ, BAŞKANLAR, SENDİKA...

ZONGULDAK

Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınlandı.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, mesajında, halkın Kurban Bayramı’nı kutlarken, “Cenab-ı Allah’tan mutlu, huzurlu, sağlıklı, barış içerisinde nice güzel bayramlar dilerim” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRTAŞ’IN MESAJI

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da, ülke sorunlarının birlik ve beraberlik içinde çözüleceğine vurgu yaptığı mesajında şunları kaydetti:

"Bugün ülkemizde dışa bağımlı ekonomi nedeniyle pek çok temel sorun yaşanmaktadır. Karşı karşıya kaldığımız bu durum, üretim ekonomisinin bitirilmesinden kaynaklanmaktadır. Bu sorunların çözümü üreten ve halktan yana politikaların hayata geçirilmesi ile mümkündür. Hiçbir güç Türk ulusunu aydınlanma yolundan, bilimden, medeni dünyanın değerlerinden uzaklaştıramaz. Manevi değerlerinden, birlik ruhundan, kardeşlik bilincinden ödün verilmesi de talep edilemez.Türkiye doğal güzellikleri, yeraltı zenginlikleri, tarım potansiyeli, genç ve dinamik nüfusuyla dikkati çeken, dünyanın en gelişmiş 20 ülkesinden biridir. Diyalog ve uzlaşma kültürü geliştirilir, liyakat, bilim ve deneyime önem verilir, hukukun üstünlüğü, kuvvetler ayrılığı ve tam demokrasi sağlanır,  dürüst ve tutarlı ve halktan yana politikalar ortaya konulursa bu ülkenin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Cumhuriyet değerleri korundukça ve Büyük Önder Atatürk'ün aydınlattığı yoldan yüründükçe tüm problemlerin üstesinden gelinecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramının başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam Alemine, kardeşlik, huzur, hoşgörü, birlik, beraberlik ve mutluluk getirmesini diliyorum.

GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, bayramların, birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu hatırlattığı mesajında, şöyle dedi:

“Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün, yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin insanlığın düşmana olan sorunlara merhem olacağı duygusuyla bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz. Değerli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

GMİS YÖNETİMİNİN MESAJI

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu da mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ülke ve millet olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bizi güçlü kılan ve tüm ayrılıkları unutturan; vatan ve millet sevgimizi en büyük ortak paydamıza dönüştüren dini ve milli bayramlarız ile binlerce yıllık gelenek ve göreneklerimizdir.

Birliğe, beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramının ulusumuza güç-kuvvet ve moral vermesini diliyoruz.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA), HATTAT A.Ş. ve diğer özel sektörde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların ve halkımızın Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz.

Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”

ÖZKÖK'ÜN MESAJI

 Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Muhasip Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Emin semih Özkök’ün mesajı ise şöyle:

“Bayramlar, anıların, umudun, dostluğun, sevginin yeşerdiği, harman olduğu günlerdir.. Umudun asla kaybolmadığı, Atatürk Cumhuriyetinin ve Ay yıldızlı bayrağımızın güvenli gölgesinde, sevdiklerinizle mutlu bayramlar diliyorum. Her gününüz bayram güzelliğinde olsun...”




Bu sayfayı yazdır

21.08.2018 11:31:27

Bu haber 1143 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.400

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri