(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PARTİLERE YEŞİL IŞIK YAKTI!

EREĞLİ

Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, “eğer halkımız ‘Ercan Hocayı önümüzde görmek istiyoruz derse’ bir adım geri atmam” dedi.

Candan, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Değişim FM’de, Şenol Azman’ın konuğu olarak katıldığı ‘Kara Tren’de yaptığı konuşmada, Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a ‘Beceriksiz’ dedi.

Uysal’ın Belediye başkan adayı olmasını kendisinin istemediğini, şartların öyle geliştiğini anlatan Uysal, 2014 yerel seçimleri öncesi birlikte hareket ettikleri Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago’nun ise kendisine selam vermez duruma geldiğini ileri sürdü.

Kendisinden sonra Milletvekili olan Faruk Çaturoğlu’na ‘ban ayapılanı ben sana yapmayacağım, ihtiyaç duyduğun, bilmek istediğin bir şey olursa her türlü yardıma hazırım” söyleminde bulunduğunu hatırlatan Candan, daha sonra ise Çaturoğlu’nun çevresinin sarıldığını iddia etti.

Candan, önümüzdeki yerel seçimlerde Gülüç Beldesinde AK Parti adayına isim verip vermeyeceği sorusuna ise “henüz ortada isimler yokken bir şey söylemem mümkün değil. Ancak şu anda orada Gökhan (Demirtaş) başkan iyi çalışıyor. Partimizin de tabanından gelen bir isim” diye konuştu.

BOMBAYI PATLATTI!

Kurban Bayramı sonrası Ereğli’de kendisine büro oluşturacağını ve burada vatandaşlarla görüşeceğini anlatan Ercan candan, Azman’ın, “Eğer engellere takılırsanız, AK Parti sizi aday göstermezse, başka partilerden aday olurmusunuz? A planı olmazsa B ve C planlarınız var mı?” şeklindeki sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“ben hizmet etmek istiyorum A, B planı bilmem. Elbette A planı olsun isterim.

Ama bu olmazsa bende kendim için anket yaptırırım. Baktım halkımız ‘Ercan Hocayı önümüzde görmek istiyoruz’ derse, bir adım geri atmam. Yok  halkımız‘’Ercan Hoca senin vaktin doldu, biz falanca kişi ile yolumuza devam etmek istiyoruz’ derse -ki anketlerde de bunu böyle görürsek-, o zaman inat etmenin de bir gereği yok.

Bu kent çekişmeden, yerelcilikten ve kavgadan yoruldu. Birçok şehirlere gidin bakın, herkes ‘ekonomimizi nasıl düzeltiriz’in, ‘yatırımı çekeriz’in peşinde. Bizim ne yapıp, edip değişik projelerle yatırıma yönelik alanlar açmamız gerekir. Belediyenin ana görevlerinden biri bu.”




Bu sayfayı yazdır

17.08.2018 18:36:26

Bu haber 2114 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
18.08.2018 13:40:47
NAZIM diyor ki;

EREĞLİDE SEÇİMİ EREĞLİDEN BİRİ ALIR.ERCAN HOCA BUTOPRAĞIN EVLADIDIR.HAKKI YENMİŞTİR.HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR KENDİSİNE.HATALARI OLABİLİR.BU HATALAR AFFEDİLMEZ HATALAR DEĞİLDİR.AK PARTİ ERCAN CANDAN HOCA İLE SEÇİMİ RAHAT KAZANIR.ERCAN CANDAN BÖLGEDE SEVİLEN BİRİDİR.HÜSEYİN UYSALDAN BEŞ KAT DAHA ÇOK SEVİLİR.VE HEYECAN KATAR SEÇİMLERE.AK PARTİ GÖKHAN DEMİRTAŞ VE ERCAN CANDANDAN BAŞKASIYLA SEÇİMLERİ KESİN KAYBEDER.CHP İSE EROL ÇİVİCİ İLE SEÇİMLERİ ALIR.HALİL POSBIYIK SEVİLEBİLİR,AMA SEÇİMİ KAZANACAK KADAR ŞAHSİ OYU YOKTUR VE YAŞLANMIŞTIR.ALLAH İNTİKAM PLANI OLANLARA FIRSAT VERMESİN YARABBİM.İLÇENİN KAYBEDEN BİR 5 SENESİ DAHA YOK.
17.08.2018 23:34:07
ahmet kara diyor ki;

sanki çok lazımsın ölüyordu eregli,ler senin için allah muhafaza sakın böyle bişeye niyetlenme boyunun ölçüşünü aldın daha ne arıyorsun oğlunu erdemire kafadan işe yerleştirdin vatandaşa geldiğinde orası askere ait vay beee




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.895

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri