(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DURAN ÇALIŞMALARI SORDUK

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, bölgede durma noktasına gelen yatırımların Kurban Bayramı sonrası hız kazanması için girişimlerde bulunacaklarını bildirdi.
Çakır, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada,  yeniden göreve atanmasıyla birlikte iyi bir yönetim oluşturduklarını söyledi.
Yönetim içinde her kesime hitap edecek isimlerin bulunduğun belirten Çakır, şöyle dedi:
“Yeni yönetimimizin daha ağırlıklı olduğu yer. Belediye sınırları içerisinde, yerel seçimlere bizi ciddi manada taşıyabilecek bir yönetim oluşturduk. Güçlü, tecrübeli, bilgi birikimi olan becerisi olan bir yönetim yapılanmasına gittik. Kendim de 6 yıl görevde olan tecrübeli birisi olduğum kanaatindeyim. İnşallah Ereğlimize, Zonguldak’ımıza, ülkemize, yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberliği en üst düzeyde sağlayacağız. Belediye başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımız, milletvekillerimiz birlik içinde AK Parti’nin en yüksek oyu alması noktasında çalışacağız. Ki görüyorsunuz ülkemizin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı olduğunu bir kez daha son ekonomik saldırılar da ortaya koymuştur. Kimseye ön yargımız olmayacak, ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi sistemin içine alacak şekilde partimize hizmet edeceğiz.”

PROJELERİ TAKİP EDECEĞİZ
İlçedeki yatırım ve çalışmalara yönelik sorumuzu da yanıtlayan Çakır, şunları söyledi:
“Önümüzdeki haftadan itibaren, Bayramdan sonra bütün projelerimizi net şekilde liste yapıp, Ankara’da takip edip, Durumun, konumun ne olduğunu netleştirip, ondan sonra açıklama yapmayı daha sağlıklı buluyoruz. Tabi ki Hazine ve Maliye Bakanlığının tasarruf tedbirleri konusunda yapmış olduğu ödenek kısıtlamaları mutlaka olacaktır. Ama bizim acil olan projelerimizi, mutlaka sayın milletvekillerimiz aracılığıyla Bakanlarımızdan ilave kaynak bulma suretiyle gerçekleştirmek için gece, gündüz çalışacağız. Bayramdan sonra bunları takip edelim, o zaman daha net ifadeler ortaya koyarız. Üniversite, Ereğli-Zonguldak, Ereğli-Devrek yolu gibi projeleri ciddi manada takip edeceğiz. Sonuç alacağımız kanaatindeyim.”




Bu sayfayı yazdır

17.08.2018 12:57:45

Bu haber 1801 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
20.08.2018 09:45:48
Selçuk Şahin diyor ki;

"Kendim de 6 yıl görevde olan tecrübeli birisi olduğum kanaatindeyim" diyosuuun.! Birde sokağa çıkta, halka sor bakalım sayın Çakır. Yada anket yaptır bir tane yerel haber sitesine. O zaman belli olur neyin ne olduğu..!!
20.08.2018 02:03:48
yunus diyor ki;

fatih çakır parti meclisine hakim olsaydı ak parti şuan ereğlide yerlerde sürünmezdi.hüseyin uysalı sevin sevmeyin birader.siyasette sevmek sevmemek diyebişey olmaz.parti çıkarları ve parti davaları olur.hüseyin uysal mecliste borçlanma istiyor chp yi geçtim ak partili üyeler meclise katılmıyor borçlanmalar geçmiyor.borçlanma geçmeyince adam projeleri yapamıyor sonra hüseyin uysal çalışmıyor ak parti çalışmıyor oluyor.7 ay sonra kimi ak parti aday gösterirse göstersin chp den en az 20 puan fark yiyecek.chp nin adayının kim olduğuda önemli değil.bu fark yenecek.bu fark yenince acaba ilçe başkanından tutun tüm yönetciler o koluktaklarda oturabilecekmi bakacaz.fatih çakır sana şunuda söylemek isterim gönlündeki ismi aday yapmak istediğini tüm ereğli duydu Allah şahidim olsun o kişiaday olsun zerre kadar hazetmediğim hatta nefret ettiğim halil posbıyığa gidip oyumu vereceğim bunuda böyle bil ereğli halkınında düşüncesi bu yönde sokağa inde sokağın sesini dinle
19.08.2018 00:58:54
Halk diyor ki;

Bunlardan bir cacik olmaz anca halki kandirip dururlar
18.08.2018 09:05:01
Vatandaş. diyor ki;

Eregliye bu zamana kadar ne yaptiniz .mahalle aralari cukur .sahile bir civi cakmadiniz .ereglide degisen ne var .heryeri parali otopark yaptiniz .ben akp li olarak .eregliden oy alamayacaksıniz.recep tayyip icin cok uzüluyorum adam yırtinıyo .hizmetkar olmaya geldik diye ama siz paranin pesindesiniz .aksama kadar ofis kafelerinde oturcaginıza halkin icine girin ne istekleri var .eksikler ne ona bakın .sayin cakir ... ve uysal.....
17.08.2018 17:53:44
vedat diyor ki;

yaa onun icin geldiyinzden beri Ereğli Zonguldak yolu biti yaa.






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.964

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
406 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri