(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPLAM 600 OLDU...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Beşiktaşlı taraftarlar Derneği’nce Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi.

Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen şölen kapsamında, Dernek binasına gelen çocuklar, Başkan Tarkan Atik’i ziyaret ettiler, bina önünde çalan davul-zurna eşliğinde bir süre oynadılar.

Oluşturulan araç konvoyu ile şehir turu atılan etkinlikler, Sahil Bandındaki Amfi Tiyatro’da devam etti.

UYSAL'DAN ATİK'E...

Etkinliklere katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla dernek yönetimini kutladı.

Başkan Atik’in, sadece Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı olmadığını hatırlatan Uysal şöyle dedi:

“Dernekçilik zor iş ama Tarkan, yönetimi ile birlikte çok güzel işlere imza atıyor. Şehir de ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım, çocuklarımıza önem vermezsek bütün çalışmalar eksik kalır. Tarkan Atik LÖSEV derneğimizin de İl başkanlığını yapıyor. Kan ihtiyacının ne zaman gerektiğini, ne zaman ihtiyaç olduğunu en iyi bilenlerden birisi. Gerek kan toplanmasının organizasyonlarında gerekse de LÖSEV’ de ailelerimizin evlatları ile bire bir kendi çocuğu gibi kendi ailesinden birisi gibi ilgileniyor. Ben buna bizzat şahidim. Varsa yoksa Tarkan Atik’in bir kara Kartal’ı, bir de LÖSEV’i var.

ATİK: SEBA’DAN ÖĞRENDİK

Atik de, 8 yılında toplam 600 çocuğu sünnet ettirdiklerini hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler Beşiktaşlı kuruluşunu Süleyman Seba’dan öğrendik. Bizlere her zaman ‘İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz’ derdi. 13 Ağustos vefatının 4. yıldönümü onursal başkanımızı buradan sevgi, saygı ve özlemle anıyorum.

Bugün 40 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını atıyor. İnşallah damatlığını ve torunlarını görmek hepimize nasip olur. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmasını diliyorum. Allah çocuklarını sağlıklı şekilde büyütmek nasip etsin size. Damatlıklarını görüp, torunlarınızı sevin. Mutlu olun. Hiçbir hastalığa yakalanmadan, hiçbir şekilde hastane kapılarından geçmeden ömürlerinizi çocuklarınızla güzel bir şekilde tamamlayın.”

Bazı Ereğli Belediye Meclis üyeleri, Ereğli Ticaretv e Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, İş Adamı Erol Çivici, Avukat Musa Yurtseven, Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Timur Şen, davetliler, sünnet olan çocukların ailelerinin katılıdğı etkinlikte Kur’an-ı kerim okutulması ve pasta kesimi ardından çocuklara bisikletleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.




Bu sayfayı yazdır

13.08.2018 16:43:52

Bu haber 1408 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.031.501

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri