(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR TEPK İDE SUCU’DAN…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe başkanlığına, ‘Milletvekili aday adaylığı için AK parti Ereğli İlçe Başkanlığından istifa eden Mehmet Fatih Çakır’ın ‘yeniden’ atanmasına bir tepki de, eski yönetim kurulu üyesi Zafer Sucu’dan geldi.

Sucu, sosyal paylaşım sitesinde yer verdiği ‘tepki içeren’ yorumunda, AK parti’nin kurulduğu günden itibaren gönül verdiğini belirtti.

Sucu, halen partisine olan inancının tam ve yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğunu anlattığı yorumunda, şunları kaydetti:

RAHATLAMA VE BARIŞ ORTAMI OLMUŞTU
“İlçemize yeni bir ilçe başkanı ataması yapıldı. Milletvekili olmak için istifa eden kardeşimiz Fatih Çakır. Buraya kadar her şey normal ancak, bizler bu partinin menfaatleri için gayret eden ve halkın içinde olan sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle oturup istişare eden olarak, hatta partili dostlarla ve seçmenlerle her gün siyaset değerlendiren bizler, bu arkadaşımızın istifasından sonra partimizde bir rahatlama ve barış ortamı olduğu kanaati hakimken, tekrar göreve teşkilat başkanlığımız tarafından atanmış olması çok enteresan geldi.

TEŞKİLAT BAŞKANINA YAZDIM
Teşkilat başkanımıza mesaj yazdım, sağ olsun hassasiyet göstermiş olmalı ki, şahsımı dün sabah aradı, konuştuk. Telefonda söylenebilecek ne varsa söyledim. Kendileri de ‘ben tek başıma yapmadım bu işi. Milletvekilleri ve İl Başkanı vardı, ortak kararımız’ dedi ve il başkanımızla görüşmemi önerdi. Ne ilginçtir ki, 8 yıl il başkanlığı yapmış ve şimdide Zonguldak milletvekilimiz Hamdi Uçar beyin bu konuda hiç görüşü alınmadığını, kendisiyle bu konudaki rahatsızlığını ifade etmek için aradığımda ifade etti.

ŞOK OLDUM !!!
Şok oldum. Niyazi Özcan beyin yaptığı açıklamada milletvekilimiz Polat Türkmen beyinde bilgisi olmadığı anlaşılıyor. Şimdi merakımdan soruyorum; bu atamanın mimarı kim? İl Başkanı Zeki Tosun bey kendisi tek başına bu işi yaptı? Bu da akılcı gelmiyor. Bu işleyişi merak ediyorum. İnşallah kamuoyuna bu konuda bir aydınlatılma olur.”




Bu sayfayı yazdır

3.08.2018 15:11:50

Bu haber 2870 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
07.08.2018 09:08:23
Selçuk Şahin diyor ki;

Demek ki neymiş, torpilin varsa milletvekili bile olabilirsin, ki ilçe başkanlığı devede kulak kalır. Sayın Çakır'ın yapacağı tek şey var artık. Her ay maaşını alıp Ereğli'de 2-3 tur atarak, yaklaşan yerel seçimde halk ile konuşmak. Fakat unuttuğu bişi var. Ereğli halkı sözleri, vaatleri ve yapılmayanları asla unutmaz.!
05.08.2018 17:02:50
ersin diyor ki;

fatih çakır ne yapmış geldiğinden beri memlekete..alaplı bile osb yi kurarken ereğliye ne yapılmış..belediye üzerine düşeni yaparken seçimlerde harıl harıl hüseyin uysal çalışırken mahalleler elden geçerken alt yapı tamamlanmışken, yollar pırıl pırıl olmuşken su sıkıntısı bitmişken fatih çakır ilçe başkanı olarak ne yapmış..postane binası yarım kaldı, ereğli devrek ereğli zonguldak yolu halen bitmemiş ödenek kesintili geldiği için hastane kavşağı dahi bitmemiş sanki çok üstün başarı göstermiş gibi fatih çakır bazı medya gazetciler fatih çakırcı olmuş.hüseyin uysal düşmanlığından daha neci olacaksınız siz bakalım
04.08.2018 12:02:05
HAKİMİYET diyor ki;

"Ereğlili" rumuzlu okurumuzun habere ilişkin yorumunda, 'kişiye hakaret' içeren ifade bulunduğundan yorumu yayınlanamamıştır.
03.08.2018 22:51:41
Halk diyor ki;

Ben ak partili olarak fatih cakiri istemiyoruz cam.kafelerde tavla tas oynayan başkan lazim degil bize .ismail yilmazla ak partiyi bitirmeyemi calısıyolar diye düşünüyorum .herkesde benim fikrimde .birde eregli belediye başkanı .bunlar gitmeliler .
03.08.2018 16:23:13
Ak partili diyor ki;

Zonguldak ereğli de kavganın devamını tercih etmiştir.kime ne faydası olacaksa akpartiye olmayacağı kesin.ereğli belediyesi ni akparti unutsun.burdanda anlaşılacağı akparti feto illetinden çok zor kurtulacak.aptapot gibi heryeri ni sarmış.Recep tayyip erdoğan bu mücadeleyi tek başına veriyor.gerisi hikaye




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.081

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri