(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PAROLASIYLA SAHADA…

EREĞLİ
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, 2018-2019 sezonu için dün itibariyle topbaşı yaptı.
Teknik Direktör Zafer Şahin nezaretinde, yeni sezon çalışmalarına Erdemir Stadı’nda başlayan takımda hedef ise ‘şampiyonluk’ olarak belirlendi.
Teknik Adam Şahin, antreman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.
Geçtiğimiz sezon göreve gelmesinin ardından takımın iyi sonuçlar almaya başladığını hatırlatan Şahin, şöyle dedi:

ŞAMPİYONLUK ‘KILPAYI’ KAÇMIŞTI!
“Yeni sezon takımımıza hayırlı olsun. Kadromuz fena değildi, geçen sezon ben geldikten sonra fena geçirmedik. Ama takıma takviyeler yaptık. Bu ligin iyi, karakterli oyuncularını aldığımızı düşünüyorum. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. Sezonda oynayacağımız tüm karşılaşmaları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu şekilde sürdüreceğiz.
Geçen sezon kaçan şampiyonluk kıl payıydı ama bu sezon işi teferruata, ayrıntıya bakmaksızın mücadele edeceğiz. Geçen sezon Kırşehir maçında hakem faciası ile şampiyonluğu verdiğimizi düşünüyorum. Hala öyle düşünüyorum. Ancak hiçbir bahaneye sığınmadan bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız.”

TARAFTAR DESTEĞİ 12 ADAMIMIZ
Taraftarın itici güç olduğunu ifade eden Şahin, 12’nci adama mesaj vererek, “taraftarımızdan, geçen sene sağladığı havayı daha da arttırarak bizi desteklemelerini istiyorum. Zaten stat büyüdü, bu yıl daha da büyütmek istiyorum. Tabi ki her şey onlara kalmıştır” dedi.

BOZKUŞ’TAN MORAL
Bu arada, takımın sahaya çıktığı ilk gün Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş da futbolcuları yalnız bırakmadı. Bazı kulüp yöneticileri ile birlikte bir süre antrenmanı izleyen Bozkuş’un, futbolcularla sıcak diyalog kurduğu görüldü.
Genç Ereğlililer Taraftar Grubu da takip ettikleri sezonun ilk antrenmanı ardından futbolculara baklava ikramında bulundular.

GÜNDE ÇİFT İDMANLA…
İzinli olan Can Avcı yer almadığı antrenmanda 22 futbolcu hafif çalışma yaptı. Sabahları Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı, akşamları ise Erdemir Stadı’nda olmak üzere günde çift idmanla sezona ilçede hazırlanacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor Kurban Bayramı sonrasında ise 23 futbolcunun yer aldığı kadrosuyla 15 günlük Bolu kampına gidecek.
29 Ağustos’ta yapılacak Türkiye Kupası birinci tur eleme karşılaşması oynayacak olan Ereğli ekibi, 21 Eylül’de başlayacak BAL Ligi öncesine kadar kalan sürede çalışmalarını Ereğli’de sürdürecek.




Bu sayfayı yazdır

2.08.2018 11:58:25

Bu haber 1349 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 75.997.021

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
687 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
298 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1420 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri