(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YENİDEN ATANDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK parti İlçe Başkanlığına Mehmet Fatih Çakır’ın atandığı bildirildi.

Çakır, yazılı açıklamasında, AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ateş’in, ilçe Başkanlığı görevini kendisine tebliğ ettiğini belirtti.

Ataması konusunda kendisine destekleyen AK Parti Zonguldak Milletvekillerine teşekkür eden Çakır, “Rabbim bizleri mahcup etmesin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çakır, 24 Haziran Erken Genel Seçimleri öncesi, partisinden milletvekili aday adaylığı nedeniyle Ereğli İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmişti.




Bu sayfayı yazdır

1.08.2018 18:27:34

Bu haber 1508 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
02.08.2018 11:20:42
HAYDİ EREĞLİ SESSİZ KALMA REİSE YAZMAYA DEVAM diyor ki;

Evet Ak partide o kadar adam sıkıntısı varki ilçe başkanlığı tekrar hakkında bir çok şaibe ve bunlara ilgili dosyalar bilgi ve deliller ile beraber Ak Genel Merkezine verilmesine rağmen Fatih Çakırın atanması Ereğli halkı ve Ak Parti tabanında ciddi anlamda sıkıntılara sebeb olacaktır yaklaşan yerel seçimler öncesi yapılan bu yanlışlık seçimleri nasıl etkileyeceğini görmek için muhalefetin nasıl iştahının kabardığını anlamak görülmektedir,bu makamı kendisi ve havarileri için rant kapısı olarak gören bir şahsın bu davaya ve Ereğli ye ne gibi bir faydası olabilir ki,bu atama bir daha gösterdik EREĞLİ NİN sahibi yoktur,Özellikle İl Başkanı ve Milletvekilleri son günlerde Ereğli de yaşanan birlik ve beraberlikten rahatsız olmuşlar ki Ereğli de kaosu tetikleyecek kavgayı körükleyecek ayrımcılığı alevlendirecek ve Amuduyla götürecek olan Fatih Çakırın Atanmasına vesile ve ön ayak olmuşlardır,ve onun ve etrafındakilerin bulaştıkları pisliklere ortak olmuşlardır,bu böyle biline,
02.08.2018 09:38:24
kamil diyor ki;

EY AK PARTIYE GONUL VERENLER.PROTESTOYA DEVAM EREĞLİDE ÇAKIRI CEBINDEN ON KERE ÇIKARABILECEK KIŞILER VARKEN NEDEN BU ZAT.ARKADAŞLAR CIMERE YAZMIŞLAR BIZLERDE YAZMAYA DEVAM DIYORUZ.




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.032.728

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri