(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖZKÖK: EL VE GÖNÜL BİRLİĞİYLE…

EREĞLİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Yönetim Kurulu (GYK) Üyeliğine seçilen Emin Semih Özkök, Ülkenin ‘namüsait ahval ve şerait’ içinde bulunduğunu bildirdi.

Özkök, yazılı açıklamasında, Anayasa Profesörü Sayın Süheyl Batum’un genel başkanlığa seçildiği ADD’de yeniden GYK üyesi olmasında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

2014’de seçildiği GYK Üyesi Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu görevinin 2016’da sona erdiğini hatırlatan Özkök, şunları kaydetti:

TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Ancak  bu görevimi bir ibadet vecdi içinde hiç bırakmamışçasına sürdürmüştüm. Bu görev öncelikle Muammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalı, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok gibi Cumhuriyet Devrimi şehitlerinin aziz anılarının buram buram koktuğu koltuklarda oturabilme onurunu temsil etmektedir. Bu onuru tarafıma bahşeden ADD örgütünün seçkin emektarlarına ve özellikle görev yaptığım ve görevden asla ayrı durmadığım Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan 29 şubenin tüm başkan ve üyelerinin enerji, destek ve güvenlerine teşekkür ediyorum. Elbette üyesi bulunduğum Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli şubesinin kurucu başkanı  Sayın Oktay Demiroğlu’ndan bu yana görev yapan tüm şube başkanlarım bu teşekkürde aslan payı sahibidirler.

BOYUN BORCUMUZDUR

Ülkenin içinde bulunduğu ahval ve şerait gerçek anlamda namüsaittir. Bu ahval ve şeraitin normale döndürülmesi için el ve gönül birliği ile omuz omuza Cumhuriyetin muhafaza ve müdafaası boyun borcumuzdur. Bu borcun ifası sırasında her yurtsever birbirinden daha yüksek yurt sevgisine sahip olduğundan çabaların sonuç vermesi ortak güce inanmaktan geçmektedir.

Önümüzdeki süreçte tüm dost ve yol arkadaşlarımın bu desteğine ihtiyacımız olduğunu bir kez daha tekrarlarken, görevimizin ağırlığının ve öneminin bilincinde olduğumuzu hatırlatmak isterim.”




Bu sayfayı yazdır

31.07.2018 16:19:14

Bu haber 1840 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 41 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.126

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri