(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPTAN'DAN, KUMAŞ'A...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’in, çeşitli ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Keleş, Ankara’da ; Eski Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanımız Köksal Toptan, Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof.Dr. Mahmut Özer ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu’nun katıldığı ziyaretlerde ülke, bölge ve Zonguldak ile ilgili çeşitli konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

EREĞLİ ZİYARETLERİ

Keleş, ilçeye dönüşünde ise Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, BEÜ Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, BEÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yüksel Ayaz ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Salih Kumaş’a ziyaretlerde bulundu.

Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’in, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Ereğli TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile gerekleştirdiği ziyaretlerde, ağırlıklı olarak ilçedeki yüksek öğrenim konusundaki gelişmeler ve bölgesel meseleler ve ilçenin acil çözüm bekleyen konular üzerinde görüşler belirtildi, çözüm yolları araştırıldı.




Bu sayfayı yazdır

28.07.2018 12:47:17

Bu haber 1363 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.031.058

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri