(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYEDEN 168 ÇOCUĞA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli belediyesince düzenlenen sünnet şöleninde, 168 sünnet çocuğuna bisiklet hediye edildiği bildirildi.

Belediye basın bürosunun haberine göre, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İnönü Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, erkekliğe adım atan çocukların ve ailelerin mutluluklarına ortak olduklarını belirtti.

Uysal, sünnetler için katkıda bulunan ilçedeki özel hastanelere ve çocukları ücretsiz traş eden berberlere teşekkür ederken plaketlerini takdim etti.

Belediyenin imam hatipleri tarafından Kur’an tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunan, dualar edilen etkinlikte,  sünnet çocuklarından Yasin Yılmaz Özen ve Muhammet Mert Yalçın da okudukları şiirler ile Teşekkür ettiler.

Çocuklara cesaret sertifikaları ve bisikleti hediyeleri hediye edilen etkinlikte katılanlara da çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Etkinliğe, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile sünnet olan çocukların aileleri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

23.07.2018 14:53:20

Bu haber 1592 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.07.2018 01:32:55
MEHMET diyor ki;

HÜSEYİN BEY O YOLLARA MENFEZLERE BETON DÖKEN ARKADAŞLARA SÖYLE İŞLERİNİ DOĞRU DÜZGÜN YAPSINLAR DÜZGÜN..SİZE ULAŞAMIYORUZ O YÜZDEN YORUM YAPMAK ZORUNDA KALIYORUZ.KUMMU DÖKÜYORLAR BETONMU BEN ANLAMADIM.ASFALTIN ORTASINA BETON DÖKÜLDÜĞÜ NEREDE GÖRÜLMÜŞ.GEÇENHAFTA BELEDİYEYE GELDİM HER KAPIDA MİMAR MÜHENDİS YAZIYOR AMA İCRAATA BAKIYORUM İCRAAT SIFIR.O KADAR MİMAR MÜHENDİSİN NE İŞ YAPAR ÇOK MERAK EDİYORUM.MÜHENDİS MİMARLARIN ALAYI BÜROLARDA.MÜHENDİS DEDİĞİN DIŞARIDA ÇALIŞIR DIŞARIDA.İŞİNİ DÜZGÜNYAPMAYAN BABANIN OĞLUDA OLSA O KURUMDA ÇALIŞTIRMAYACAKSIN O KADAR İŞSİZİN GEZDİĞİ, ÜÇ KURUŞA MUHTAÇ OLANLARIN YAŞADIĞI BİR MEMLEKETTE DÖRT BEŞ MİLYAR ALAN ADAMLAR İŞLERİNİ YAPMIYORSA SENDE GEREĞİNİ YAP SAYIN BAŞKAN.SANA 30 BİN KİŞİ OY VERDİ.ONLARIDA TEMSİL EDİYORSUN.BU KADAR SESSİZLİK VURDUMDUYMAZLIK NEREYE KADAR.POSBIYIK HALA SEVİLİYORSA BU MEMLEKETTE DEMİR YUMRUK OLDUĞU İÇİN SEVİLİYOR SENİN GİBİ SUS PUS OLANLAR ASLA SEVİLMEZLER.BUNU ÖĞRENDİĞİNDE ÇOK GEÇ OLACAK.




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.759

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri