(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İKİ GÖREV BİRDEN...

ANKARA

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş,  Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda CHP Sözcüsü olarak görevlendirildiğini bildirdi.

Aynı zamanda İş ve Çalışma Hukuku Uzmanı Demirtaş, yazılı açıklamasında, 26. Dönemde aynı komisyonda CHP üyesi olarak görev yaptığını hatırlatarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalarını ağırlıklı olarak Zonguldak’ın sorunları ile iş ve çalışma yaşamı üzerine yaptığını, bu konularla ilgili pek çok soru önergesi, meclis araştırma önergesi ve kanun teklifi de verdiğini belirtti.

İKİNCİ GÖREV DİSİPLİN KURULU BAŞKANLIĞI

Demirtaş, bunun yanı sıra, CHP TBMM Parlamento Grubu, Grup Disiplin Kurulu Başkanlığı’na da seçildiğini anlatarak, şunları kaydetti:

 “Öncelikle CHP Parlamento grubuna, hem komisyon sözcülüğü hem de Grup Disiplin Kurulu Başkanlığı görevlerini verilmesi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da verilen görev ve sorumluluk anlayışı çerçevesinde parlamentodaki çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağım. Elbette tüm Zonguldakımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini  her zaman parlamentoda gündeme getirdim ve bundan sonra da gündeme getirmeye ve sorunların çözülmesi için katkı sunmaya devam edeceğim.”




Bu sayfayı yazdır

18.07.2018 13:47:04

Bu haber 1468 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.450

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri