(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PİŞKİNLİĞİN BU KADARI ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, park ihlalleri trafik akışını olumsuz etkilemeye devam ederken, sorumsuz sürücülerin tavırları ise bir başka dikkat çeken konu oluyor.

İlçe merkezinin bir çok güzergahında olduğu gibi, ‘kapatılan dere üstü’ olarak isimlendirilen Müftü Mahallesi Demirciler Sokakta yapılan ihlal, akan trafiğin yaklaşık yarım saat aksamasına neden oldu.

Bugün, dere üstünde, belediyenin belirlediği park alanının dolu olması gerekçesiyle kamyonetini araç yoluna park eden sürücü, vatandaşın ikazına ise adeta tepki gösterdi.

Normal güzergahında seyir zorluğu yaşayan araç sürücüsünün, “yolu tıkıyorsunuz” şeklindeki uyarısına önce ‘ne var yani’ diyerek el hareketi ile tepki gösteren sorumsuz sürücü, aracını durdurarak yapılan ihlali anlatmaya çalışan vatandaşa bakın neler söyledi:

“Görmüyormusun dükkana mal indiriyoruz…Mevcut park yeri dolu… 5 dadika durduysak ne olmuş yani… Bu gibi durumlarda polis bile bir şey demiyor!..”

Bunun üzerine tartışmaya girmek istemeyen vatandaş olay yerinde aracıyla uzaklaştı.

GÖRÜNTÜSÜ ÇEKİLDİ!

Bu arada, uygunsuz park eden aracın yarattığı trafik karmaşası, olay yerindeki bir başka vatandaşın cep telefonu ile kayıt altın alındı.

Görüntülerde, ikinci sıra parkın yarattığı karmaşa gözler önüne seriliyor.

YA ÖĞRETMENEVİ ARKASI!

Şehirde bir başka park ihlali yaşanan bölge ise Öğretmenevi girişinin de bulunduğu Süheyla Erel sokak’ta yaşanıyor.

Belediye ekiplerinin park ihlali önlemek amacıyla uyarı dubası çakması, ilçe trafik ekiplerinin de sık sık denetimlerle ceza keserek araçları uyarmasına rağmen duyarsız ve umursamaz sürücüleri durdurmaya yetmiyor.

Bu tür durumlara tepki gösteren vatandaşlara ise benzer sözlerle “ne olmuş yani 5 dakika durduk!” yanıtı veriliyor.




Bu sayfayı yazdır

17.07.2018 12:33:30

Bu haber 2110 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
19.07.2018 10:46:30
Selçuk Şahin diyor ki;

O tavukçunun aracının yerine, orada ben özel aracımla 5 dk dursam, 2 dakikada kıyamet kopar. Vay efendim trafik tıkandı, polis çağırıcam, dükkana mal boşaltıcam çık vs.. Trafik polisleri göz yumuyorsa(!) bu olaylara vah Ereğli'min haline..!! DÜkkanın hemen karşısında kısa süreli park yeri var orayı neden kullanmıyor. Ben söyliyim, kullanamaz çünkü orasıda dolu. Neden dolu kısa süreli park yerleri uzun süreli parka dönüyor. Bu kimin görevi peki, elbette trafik polislerinin. Kes kardeşim hergün yapılıyorsa hergün ceza keseceksin. Neyin korkusu veya çekingenliği var anlamadık..! Böyle giderse Avrupa Kenti Ereğli, bildiğin köy yeri olacak.
17.07.2018 18:40:02
Nur diyor ki;

Bencillik,saygısızlık ,kuralsızlık diz boyu.Bu tür örnekleri Ereğli’de maalesef her gün yaşamak mümkün. Maalesef kuralsızlığa alıştık ne yazık ki ..Kasaba zihniyetinden kurtulamadığımız sürece bu böyle..😒😒
17.07.2018 14:46:24
Mehmet diyor ki;

Türkiye'de Ereğli kadar serbest başka bir şehir yoktur. İstediğiniz yere park edebilir , tek yönlere istediğiniz yönden girebilirsiniz. Ne karışan var ne eden. Hız denetimi az da olsa var , belediyemiz güya EDS yapacaktı o da olmadı.
17.07.2018 13:52:02
EREGLÜLÜ diyor ki;

NEDEN TRAFİK EKİPLERİ BU OLAYLARA EL ATMIYOR NEDEN MESAİ BİTTİKTEN SONRA ÇIKIYORLAR SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜNDEN VE VATANDAŞLARDAN DUYARLILIK BEKLİYORUZ TEŞEKKÜRLER
17.07.2018 13:22:24
yalçın diyor ki;

Mal veriyorum ne olmuş 5 dakika ile diyen Mal.Ne hakkın var senin ,vatandaşın 5 dakikasını değil 1 saniyesini çalmana.Sayın Trafik yetkilileri beyefendinin dediğine göre siz bile birşey diyemiyormuşsunuz.plaka belli bilginize.




Şu anda 30 kişi online
Toplam ziyaret : 76.096.444

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
214 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri