(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SAAT 20.00’DE…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ‘Demokrasi Nöbeti’ tutulacağı bildirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yayınladığı mesajında, 15 Temmuz darbeye kalkışmanın 2. yılında da aynı duyguları yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“15 Temmuz Destanının yıldönümünde; tek Millet, tek Bayrak, Tek Vatan, tek Devlet diyerek, hain darbeye karşı dik duran aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum. Demokrasi Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize şifa diliyorum. 15 Temmuz’u unutmadık. Unutturmayacağız. Bugün saat 20.00’de Atatürk Anıtı önünde sabah namazına kadar nöbetimizi sürdüreceğiz.”

BACIOĞLU’NUN MESAJI

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, hain darbe girişiminin üzerinden 2 yıl geçtiğini hatırlattığı mesajında şunları kaydetti:

“Terör örgütü mensupları, yıllarca saf ve temiz duygularını suistimal ederek milletimizin sinesinde sinsi bir yılan gibi beslendiler. Adaleti, liyakati, ehliyeti ve hakkaniyeti ayaklar altına alarak her türlü gayri ahlaki metodu uygulayıp yandaşlarını kamuda etkili konumlara getirdiler. Bu milleti gaflet uykusunda zanneden; masum, silahsız, kendi vatandaşlarına dahi namlu doğrultmakta beis görmeyecek kadar gözü dönmüş caniler, ülkemizi kana ve teröre boğdular. Ancak Türk milletinin en büyük vasfı olan birlik, beraberlik ve cesareti karşısında pes edip adeta bozguna uğradılar. O gün ülkemizi büyük bir badirenin içine düşmekten kurtaran güç; bütün siyasi, ideolojik ve sosyal farklılıklarını bir tarafa bırakarak tek bir amaç etrafında toplanan, vatanına, milletine, devletine ve cumhuriyetine sahip çıkan, vatanın varlığını, milletin geleceğini tehlike altında görerek meydanlara koşan Türk milletinin ortaya koyduğu bağımsızlık ruhuydu. Dost, düşman herkese bu milletin bir ve bütün olduğunda nasıl zapt edilemez bir kale olduğunu bir kere daha gösterdi. Benzer acıların bir daha yaşanmamasının anahtarı milli birliğimizin muhafazası, milli birliğimizin anahtarı ise kamu başta olmak üzere her alanda adaletin tesis edilmesi, ehliyet, liyakat ve hakkaniyetin hakim kılınmasındadır. Bu günden sonra yapılacak olan terör örgütünün toplum ve kamu kurum ve kuruluşları nezdinde açtığı bu yarayı sarmak, ayrılıkların, adam kayırmaların, torpillerin, haksızlıkların üzerini bir daha açılmamacasına kapatmaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde tarih boyunca bu millet için can veren bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Milli Birlik Gününde, Allah bizleri birliğimizin kıymetini bilen ve koruyanlardan eylesin diyorum. Tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum.”




Bu sayfayı yazdır

15.07.2018 11:25:49

Bu haber 1344 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.378

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri