(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

"GÖREVDEN ALINDI/ALINICAK" DENİYORDU!

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanı Asım Tazegül, görevinin başında olduğunu bildirdi.
Tazegül, yazılı açıklamasında, İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında kendisine ‘İl Başkanlığı’ teklifinde bulunulduğunu, kendisinin ise Ereğli’de yaşadığı için bu görevi kabul etmediğini belirtti.
Ardından ise Genel Merkez’in, Ereğli İlçe başkanlığında mutabık kaldığını hatırlatan Tazegül, şunları kaydetti:

SABOTE EDİLMEK İSTENDİĞİ ANLAŞILDI!
“Gerek parti üyeliğine gerekse yönetim kurulu üyeliğine çok yoğun bir talep oldu, başvuruda bulunanların sosyal, kültürel, mesleki kariyerlerine bakıldığında toplumda karşılığı çok yüksek olan insanlar oldukları görüldü. Yönetimi oluşturmaya başladığımda çok değişik çevrelerden teklif ve öneriler aldım. Gerekli inceleme, araştırma ve görüşmelerden sonra kurucular kurulu oluştu. Daha sonra ilçe kongremizi yapmaya karar verdik, kongre sırasında hiç beklenmedik tartışmalar ve tepkilerle karşılaşıldı. Tepki verenlerin kara propagandalarının arkasında bölgecilik, ırkçılık, şovenizm çıktı. Tepki gösterenlerin toplumsal özürlü, suça bulaşmış, başkaları tarafından kullanılmaya müsait insanlar olduğu anlaşılınca İyi Parti’nin sabote edilmek istendiği anlaşıldı.”

PARTİYİ DİZAYNA ÇALIŞTILAR
Basına demeçler vererek ‘Belediye başkanı tartışmaları’ başlatıldı. Başka bir partide belediye başkanlığı yapmış olanlardan isimler verilerek partiyi bu şahıslara göre dizayn etmeye çalıştılar. Bunu başaramayınca yönetim kurulundan istifalar yaptırılarak yönetimin düşürülmesine çalışıldı. Burada kısmen başarılı oldular. Yönetimde görev alanların doğum yerleri, mezhepleri, cinsiyetlerine varana kadar basın kanalı ile tartışmaya açıldı, teşkilatımız zaafa uğratıldı. Tüm bu organizasyonları açıktan ve gizli olarak yürütenlerin mafyavari bir örgütlenme içinde oldukları açığa çıkarıldı. Bu çalışmalar il yöneticileri tarafından bizzat desteklendi. 7 ilçe başkanı ile birlikte bizi görevden aldırmak için genel merkeze gidildi. Zonguldak ve Ereğli basınında ‘Ereğli ilçe başkanı görevden alınacak, onurluysa istifa etsin’ yazıları İyi Parti il başkanlığı yöneticileri tarafından bizzat kaleme aldırıldı. Genel merkezle yapmış olduğumuz görüşme ve savunmada şahsımın ve teşkilatımın herhangi bir eksiğinin olmadığı ve haklılığımızın onandığı görülmüştür. Görevimize devam etmeye çalıştığımız süreçte sürekli belli tarih aralıkları verilerek, görevden alındı/alınacak şeklinde kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştılar, ancak durum ortadadır; An itibarı ile görevimin başındayım.

YENİ YAPILANMA ŞART
İyi Parti Ereğli’de varlığını sürdürecektir. Sürdürebilmesi için yeni bir yapılanmanın da gerekli olduğuna inanmaktayım. Parti içerisine sızmış olan provokatörlerin, ırkçıların, şovenistlerin, başka güçlerin kiraladığı adamların acilen temizliklerinin yapılması gerekiyor. Parti başarısının engellenmesine sebep olan ‘kasaba politikacılarının’ kimler oldukları bilinmektedir. Haksız yere, çıkar karşılığında, basın yoluyla üye ve yöneticilerimize saldıran akrep, en sonunda kendisini ve ortaklarını sokmuştur.”
İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Asım Tazegül, 24 Haziran Genel seçimlerindeki Zonguldak Milletvekili sıralamasının bazı detaylarına da değindiği açıklamasında, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın danışmanının, kendilerine bildirdiği isim listesinin, açıklanan liste ile alakası olmadığını ileri sürdü.




Bu sayfayı yazdır

10.07.2018 14:18:36

Bu haber 1779 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
11.07.2018 03:14:45
Serkan diyor ki;

Tazegül bu dediklerine kargalar bile güler.O adaylar seçim için zaman ve para harcarken sen Ereğli Çınaraltında okey oynuyordun.Seçim sürecinde 1 kere çalışmalara bile katılmadın.Boş yere durduğun o koltuktan biran önce lütfen kalk...






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.739.965

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
397 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
180 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri