(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKANA GİTTİLER VE,,,

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Galatasaray taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i ziyaret ettiklerini bildirdi,
Şen, yazılı açıklamasında, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretin yaklaşık yarım saat sürdüğünü belirtti.
Kulüp yöneticileri Yusuf Güney, Özgür Savaş Özüdoğru ile Mahmut Recevik’in de toplantıda yer aldığını anlatan Şen, şunları kaydetti:

BAŞKANDAN ÖZEL RİCA
“Sayın Başkanımız ile görüşmemizde, düzenleyeceğimiz 21. Şampiyonluk balomuzdan bahsettik. Ayrıca Sayın başkanımızdan özel talebimiz olan; balomuzun GS TV’den yayınlanması ve Süper Lig Bayan basketbol, Engelsiz Aslanların da katılmasını ilettik. Üyelerimizin yeni sezon için kombine bilet taleplerin ilettik. Kulüp dernek ilişkileri ile Ar-Ge çalışmalarına ilişkin konuları görüştüğümüz başkanımıza, yeni yönetimimizi sunduk ve onayımızı aldık. Sayın Başkanımız Cengiz ile spor okulları faaliyetleri üzerinde fikir alış verişinde bulunduğumuz toplantıda ilçemiz ve ilçedeki taraftarlarımız hakkında da bilgiler aktardık.

İLİŞKİLER DEVAM EDECEK
İlişkilerin devamına ilişkin mutabakat sağlanan görüşmemiz memnuniyet ve iyi dilek ve temennilerle tamamlandı. Değerli Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerimiz, her zaman Derneğimizin yanında olduklarını belirterek
Karadeniz Ereğli Galatasaray taraftarlarına sevgi, saygı mesajlarını ve selamlarını tarafımızdan iletilmesi istenmiştir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret, Galatasaray Kulübümüzün resmi internet sitesinde de yer bulmuştur.

İŞTE LİSTE
Diğer yandan, açıklamada, Şen Başkanılğında oluşan yönetim kurulu da yer aldı buna göre, derneğin yeni yönetiminde; Ayhan Taşdelen, Adil Öztürk, Anıl Karataş, Cihangir yağız, Ercan yalçın, Ercan Korkmaz, Egemen Nuri Erdoğan, Ercan demircan, Erdal Akgül, Fatih Demirel, Fatih çapar, Fatih Şendoğan, Metin Aydın, Murat Yılmaz, Mehmet Madenci, Kutsi Başsarıoğlu, Murat Aydın, Mustafa Öner, Necip karaca, Nuri deniz, Oğuz Örnek, Ömer Durdu, Süha Baydemir, Serkan Yalçın, Sinan Özlük, Turan Ünlü, Tayfun tanyıldız, Tekin Alabaş, Yıldıray Çelenk, Zafer Akar ile Zafer Yazıcı bulunuyor.




Bu sayfayı yazdır

27.06.2018 11:33:12

Bu haber 1962 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.107

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri