(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ, AĞIRLADI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bölgedeki ticaret ve Sanayi Odaları ile istişare toplantısı düzenlendiği bildirildi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (TSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ereğli TSO ev sahipliğinde, Oda Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, bölgenin sorunları, ve çözümleri üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

Katılımcıların projeleri ile fikirlerinin de değerlendirildiği toplantıda, sorun ve çözümlerin rapor haline getirilerek ilgili makamlara aktarılması kararlaştırıldı.

Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in moderatörlüğündeki toplantıya Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO Meclis Başkanı Ergün Ece, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pazvant, Odaların başkan yardımcıları, sekreterleri ile Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Keleş, konuklarını akşam yemeği ikramında bulundu.




Bu sayfayı yazdır

25.06.2018 15:15:46

Bu haber 1125 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
25.06.2018 18:35:03
Ahmet Duran diyor ki;

Bölgemizin sorunlarını alt alta sıralasak iki saatimizi alır,bu yetersiz sürede hangi sorunları değerlendirdiniz,hangi çözüm önerilerini tespit ettiniz,hangi projeleri ürettiniz ve hangi ara dosyayı hazırladınız,en azından dosya muhteviyatını ana başlıklar altında bilmenin tüm TSO üyelerinin hakkı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden TSO’nun açıklamaları artık bize fazla inandırıcı gelmiyor,seçim döneminde bir danışman ile çalışacaklarını açıklamışlardı,çok geç kalmasınlar zira Genel Sekreterin hazırladığı bu açıklamayı başkanlarının görmediğini,görmüş ve onay vermişler ise durumun daha vahim olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz,




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.043.437

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri