(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEKİN: TAŞINMALI

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçe merkezindeki küçük Sanayi Sitesinin, Kocaman mevkisindeki  eski şantiye bölgesine taşınması gerektiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Tekin, sanayi sitesindeki esnafları ziyaret ederek, sorunlar ve çözümleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Sanayinin şehir merkezinde sıkıştığını, şehir dışına taşınması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Şehir içinde kalan Sanayi sitesini Alaplı-Akçakoca Karayolu üzerinde bulunan eski Liman şantiyesinin olduğu bölgeye taşınması için bir kaç ay önce AKP İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Alaplı Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ile birlikte Alaplı-Akçakoca Karayolu kenarında bulunan eski Limak şantiyesinin olduğu bölgeye gittik. AKP ilçe Başkanı Yavuz'a sanayi sitesinin bu bölgeye taşınması gerektiğini sanayi esnafının bu bölgede rahat bir nefes alacağını söyledim. Bu bölge anayol üzeri olduğu için sanayi sitesi için çok uygun bir yer. TOKİ ya da bir başka firmayla anlaşılır. Yeni yerde esnafın isteği doğrultusunda esnafımız cebinden 5 kuruş çıkmadan dükkânlar, sosyal donatılar, Cami yapılarak Alaplı sanayi esnafımız hizmetine sunulur.  Belediye olarak biz her zaman esnafımızın yanındayız. Bu konuda sanayi esnafı sanayinin taşınması konusunda hem fikirler. Ancak iktidar partisi de bu konuya duyarlı olmazı gerekiyor. AKP'nin ilçe başkanı Mustafa Yavuz'dan bu konuda icraat bekliyoruz. Biz belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız."

Sanayi esnafı da, Alaplı Sanayisinin bulunduğu yerde kimsenin bilmediğini, anılan güzergahta olması halinde ise daha rahat bulunabileceğini dile getirerek, Tekin’in önerisini destekledikleri ifade edildi.




Bu sayfayı yazdır

22.06.2018 10:30:26

Bu haber 1400 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.004.178

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1425 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri