(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

24 HAZİRAN'IN ÖNEMİ ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti grubu kahvaltılı toplantı düzenledi.

AK parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Sahil Bandındaki Sahil Kafe’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 24 Haziran Erken Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli olduğunu söyledi.

Çaturoğlu, milletvekilliği süresince Hükümetin yaptığı çalışmalardan bahsederek, “ilk vekil seçildiğimizde önemli konulardan bir tanesi Kandilli Beldesindeki Türkiye Taş Kömürü Kurumu’na ait Alacaağzı Ocağı’nın ihalesiydi. Önce bir ihaleye çıkardık ama kömür üretimine teşvik olmadığı için ihaleye giren olmadı. Şu an ise ihale yapıldı ve Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’na kaldı” dedi.

Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, 24 Haziran seçimlerinin ‘milat’ olduğunu savunarak, “ülkemize, milletimize ve vatanımıza hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” diye konuştu.

Eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ise Meclise gitmiş ve gidecekler işanslı bulduğunu dile getirerek, kahvaltılı toplantının organizasyonunu gerçekleştirmelerinden dolayı Belediye Başkanı Uysal başta olmak üzere partililere teşekkür etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adaylarından Hamdi Uçar, birlik ve beraberliklerde rahmet ve bereket olduğuna değindiği konuşmasında, “elbette biz de bu rahmet ve bereketten nasibimizi alalım, faydalanalım, inşallah 24 Haziran seçimlerinde de bu birlik ve beraberliğimiz den hem ülkemiz, hem milletimiz faydalanır diye yola çıktık” şeklinde konuştu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ise seçimlere az süre kaldığını, bu sürede halka çalışmalarını ve seçimlerin önemini anlattıklarını kaydetti.

Kahvaltıya, Ereğli belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago, Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif, İhsan Yazıcıoğlu, Sezai Meriç, Fevzi Ekşi, Hasan Pınarcık, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, AK Parti eski ilçe başkanları, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, bazı muhtarlar ile basın mensupları katıldı.




Bu sayfayı yazdır

21.06.2018 15:16:38

Bu haber 1111 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.003.752

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1424 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri