(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL'IN SÖZLERİNE SERT YANIT

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ‘halkı kin ve düşmanlığa sürükleyen’ açıklamalarda bulunduğunu bildirdi.
Ocakcı, yazılı açıklamasında, Uysal’ın, 18 Haziran’da Kıyıcak Mahallesi’ndeki seçim ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmayı ‘çirkin ve mesnetsiz’ olarak değerlendirdi.
24 Haziran genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ülkenin kritik eşiğinde olduğunu, Uysal’ın ise ‘oturduğu koltuğun ağırlığına yakışmayacak tutum ve davranışlar içine girdiğini ifade eden Ocakcı, şunları kaydetti:

İNSANLARIMIZIN MİDESİ BULUNMIŞTIR
“Yasal izin hakkını kullanmadan ve tüm geliri Karadeniz Ereğli halkının ödediği vergiler olan Belediyenin olanaklarının siyasi parti için kullanıp, sokaklara düşen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ne acıdır ki, 18 Haziran’da sarf ettiği çirkin sözlerle gündeme gelmiştir. Geride bıraktığı 4 yılı aşkın görev süresi içinde, vaat ettiği hiçbir sözü yerine getirmediği gibi, kentimizi mali ve sosyal açılardan darboğaz içine sokan ve halkına söyleyebilecek sözü olmayan Bay Uysal, 18 Haziran’da Kıyıcak Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette çirkin, mesnetsiz; halkı kin ve düşmanlığa sürükleyen, ipe sapa gelmez söz ve iddialarla insanlarımızın midesini bulandırmıştır.

UYSAL NE DEMİŞTİ?
Konuşmasında, 24 Hazirandaki seçimlere atıfta bulunan Bay Uysal, ‘Bu seçim, 15 Temmuz Darbe girişiminde başarılı olamayanların bir rövanşı. Dikkat edin; bir birine benzemeyen insanlar. Bir tarafta CHP’si, bir tarafta İYİ Partisi… Temel Karamollaoğlu da orada. Bir tarafta da HDP oranın içinde. Bu nasıl oluyor, niçin oluyor? Bir düşünün. Niçin oluyor biliyormusunuz? Türkiye Cumhuriyeti’Nde Tayyip Erdoğan’sız bir iktidar olsun istiyorlar. Bütün amaçları, bütün hedefleri Tayyip Erdoğan olmasın da kim olursa olsun. Çünkü Tayyip Erdoğan olmazsa biliyorlar ki, Türkiye frene basacak, ilerleyemeyecek ve birilerinin kumandasıyla, birilerinin yönlendirmesiyle hareket edecek. Bunu kim istiyor? Bizim karşımızda olan; PKK’yı, destekleyenler, PYD’yi destekleyenler, FETÖ’nün yaşamasını isteyenler. Çünkü içerdeki en büyük tehlikemiz o..’ sözleriyle bu halkı bölmek isteyen zihniyetin taşeronluğuna soyunmuştur.

TAM ANLAMIYLA HEZEYANDIR
Haddini aşmış, terbiye ve ahlak sınırlarını zorlamıştır.
Bir seçim ortamında ki o seçim demokratik bir sandık mücadelesi ise insanımızın bayka bir adayı desteklemesi kadar doğal bir durum olamaz. Hal böyleyken; Erdoğan’ın karşısında olanları terör örgütleriyle bir tutmak, bu yetmezmiş gibi, kendilerinin sebep olduğu hain darbe teşebbüsünü yapanlarla bu milletin öz evlatlarını ve siyasi partileri aynı çemberin içinde göstermeye çalışmak tam anlamıyla bir hezeyandır.

RAHATSIZLIK VE BOZUKLUK ÖRNEĞİ
Millet ittifakı içinde bulunan ve demokrasi yarışında seviyeli bir mücadele örneği gösteren siyasi partileri terör örgütlerinin destekleyicileri olarak göstermek bir tür siyaset ve insanlık dışı bir kompleksin ürünüdür.
Yetmediği gibi, HDP’yi Millet İttifakı’nın içindeymiş gibi anlatarak halka yalan söylemek de, kelimenin tam anlamıyla bir rahatsızlık ve bozukluk örneğidir. Ve kendileri daha iyi bilecektir ki, tıp dünyasında mutlaka bu durumu izah eden tıbbi bir açıklama vardır. Eğer bir inhsan bu çirkin itirafları ve yalanları bilerek dile getirmişse, ciddi bir hukuki mesele doğması muhtemeldir.

UYSAL ÖZÜR DİLEMELİDİR
Ve CHP Ereğli İlçe Örgütü bu hukuksuzluğun gereğini yapmak için gereken her türlü mücadeleyi üstlenecektir. İlk Beklentimiz, kurulduğun 1880 yılından bu yana, görev yapan başkanlarının hiçbiri tarafından ortaya konmamış bu tür saygısızlığa imza atan Baş Uysal’ın, isimlerini ağzına aldığın tüm siyasi partilerden, siyasilerden ve gözlerinin içine baka baka yalan söylediğin vatandaşlarından özür dilemelisin.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUZ
Bizİm, bu tür yalan ve iftiralarla halkın kin ve düşmanlık duygularına sevk etmeye özenen Bay Uysal hakkında Cumhuriyet’in şerefli savcılarını göreve davet ediyor ve bu ifadelerine verdiğimiz yanıtın da suç duyurusu olarak kabul edilmesini bekliyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

19.06.2018 23:24:06

Bu haber 2220 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
21.06.2018 12:15:04
Hakimiyet diyor ki;

Sayın Kadir Kalkan, yorumunuzu; içinde ağır itham ve hakaret içeren ifadeler yer aldığından yayınlayamıyoruz. Yeniden gözden geçirip göndermenizi rica ederiz.
20.06.2018 21:56:48
Tanser diyor ki;

Istediğini desin biz neyin ne olduğunu biliyoruz.. Birileri söyledi diye düşüncelerimizden vazgeçmeyiz.. kendisine ve partisine ve genel başkanlarına hakaret eden partiyle el el seçime giriyorlar helal..baris sürecin de HDP ile gezdiler.. Fötö ele başına gelde bitsin bu hasret dediler.. PYD Türkiyeden geçerken yemek ısmarladılar. MEGRI MEGRI OYU BEN ISTEMEDIM UNUTMADIK.. başkaların laflarına göre oy kullanmayacak kadar akıllıyız çok şükür..😎
20.06.2018 21:56:11
Yalçıımm diyor ki;

Bay uysal doğruyu söylemiş sn. ocakçı sen niye öyle diyorsun siz hepiniz aynısının al birimizi vur ötekine sen zannediyormusun CHP iktidar olsa bu şekilde ülkeyi yönetebilecek CHP rotasını şaşırmış ihanet içinde bir parti kasetleri gelen başkanınız Amerika'nın istediklerini yapıyor
20.06.2018 01:34:42
uğur diyor ki;

zamanında belediye sizdeyken o kadar insanı ekmeğinden işinden ederken mideniz bulanmadımı sayın ocakçı..hüseyin uysala gelince,hüseyin uysal bey bu laflar sana yakışmadı onuda söylemeden geçemeyeceğim..
20.06.2018 01:24:04
reisin yolu diyor ki;

ÜLKENİN CUMHURBAŞKANINA SOSYAL MEDYADA ÖLMÜŞ ANNESİNE KADAR HER TÜRLÜ KÜFÜR HAKARET TEHDİT SERBEST AMA HÜSEYİN UYSALIN SÖYLEDİKLERİ SUÇ ÖYLEMİ ? DEVLETİN YÖNETENLERE HIRSIZ DİYİP ONUN VERDİĞİ 1000 LİRA BAYRAM İKRAMİYELERİNİ CEBE ATMAKTA GERÇEKTEN SÜPER ÖTESİ..MADEM HIRSIZ BUNLAR VERDİKLERİ PARAYI NİYE ALIYOSUNUZ ? HIRSIZLIK PARASI ALINIRMI..BİR TANE DELİKANLIDA ÇIKIP O 1000 LİRAYI BEN ALMIYORUM DEMEDİ ? LAFA GELİNCE TAYYİP DEĞİL DEVLET VERDİ DERSİNİZ.DEVLETİ KİM YÖNETİYO ŞUAN ? EREĞLİ AKP GELİNCE 20 YILGERİYE GİTTİ DİYENLER AKŞAMLARI ARAÇLARI PARK EDECEK YER YOK ARAÇ BOLLUĞUNDAN.BİZ BU ÜLKENİN EVVELİYATINIDA BİLİRİZ evvelALLAH




Şu anda 30 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.225

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri