(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ'DE KÖPEK KURTARMA OPERASYONU

EREĞLİ

Hayvanlara uygulanan şiddet olayların arttığı günlerde, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden sevindiren iki haber geldi. Dikenlik alana düşen yeni doğmuş iki köpek yavrusu kurtarılarak emin ellere teslim edilirken, güğüme kafasını sıkıştıran başka bir yavru köpekte özgürlüğüne kavuşturuldu.

Alınan bilgiye göre, 18 Haziran’da Bağlık Mahallesi Şehit Rıdvan Caddesi’nde “çalılık alanda ağlayan köpek” ihbarı alan Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Ekipleri, verilen adrese gitti. Kısa süre arama çalışması yapan iki er, sesin geldiği noktada köpek aradı. Çalılık alanda birbirlerine ‘adeta’ sarılmış halde görülen 2 tane köpek yavrusu, çok geçmeden çıkartılarak düz araziye taşındı. Burada, annelerinin gelmesi ümidi ile çimene bırakılan yavrulardan uzaklaşıldı. Uzakta durmasına karşın yavrularının yanına gitmeyen anne köpeğin, gözleri dahi açılmamış yavrularına ulaşılması beklendi. Yaklaşık yarım saat bekleyişin ardından anne gelmeyince, sıcaktan daha fazla etkilenmemeleri istenen yavrular, Batı Karadeniz’in en kapsamlı hayvan barınağı olan Karadeniz Ereğli Beledisi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde korumaya alındı.

YARAMAZ YAVRU, KUŞ YUMURTALARINI GÖRÜNCE!!!
Öte yandan, itfaiye çalışanları 16 Haziran’da da Bağlık Mahallesi Sakin Dere mevkisinden yapılan başka bir ihbara da yanıt verdi. Başını güğümün ağzına sıkıştırmış yavru köpeği görenler durumu Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiyesine bildirdi. Olay yerine gelindiğinde ise içinde ne kadar süredir kaldığı bilinmeyen güğümden kurtulmaya çalışan köpeğe müdahalede bulunuldu. Dikkatli hareketlerde başı güğümden çıkartılan köpek, şaşkın gözlerle etrafa baktı. Birde sürpriz yaşan itfaiye eri, güğümün içine yapılan kuluçkada kuş yumurtaları fark etti. Yaramaz köpeğin başını neden güğümü sıkıştırdığı on andan sonra anlaşıldı.

 İŞTE O ANLAR…  

 




Bu sayfayı yazdır

18.06.2018 15:49:48

Bu haber 1178 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.103.852

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
224 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
552 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri