(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇLER İLGİLİYDİ

ALAPLI

CHP Zonguldak Milletvekili, Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, CHP’nin iktidara gelmesi, halinde Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki tersanelerin özel teşviklerle ayağa kaldırılacağını bildirdi.

Demirtaş, yazılı açıklamasında, Alaplı İlçesinde Belediye Başkanı Nuri Tekin ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

CHP’nin, üretime dayalı ekonomi ve tarım politikaları hakkında vatandaşlara bilgiler aktardıklarını anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:

“Tersaneler bölgesinden, yaklaşık 5 bin kişi ekmek yiyordu. Ailesinin geçimini buradan sağlıyordu. Ancak 2008’deki kriz sonrasında burada çalışan sayısı 200’e düştü.10 yıldır tersaneler bölgesi çürümeye terk edildi. Bu, vatandaşlarımızı işsiz bıraktı. Bölge ekonomisinin küçülmesine neden oldu. Bu durum Alaplı ekonomisini de olumsuz etkiledi. CHP İktidarında tersaneler bölgesi özel teşviklerle ayağa kaldırılacak. Böylece istihdam alanı yaratılacak, bu hareketlilik de esnafımızı olumlu etkileyecektir.

Tüm bunların gerçekleşebilmesi için CHP’ye ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istiyoruz.”

Diğer yandan, CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, düm akşam Zonguldak Belediyesi’nin verdiği iftar yemeğine katıldığını sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

13.06.2018 18:30:06

Bu haber 1523 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.885

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri