(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KÜLLİYE'NİN KAPILARI AÇIK

EREĞLİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, muhtarların istedikleri zaman Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giderek kendisini görebileceklerini bildirdi.

Oruç, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, muhtarların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ayrı yerleri olduğunu savundu.

24 Haziran Erken Genel Seçimlerinin ülke için önemli olduğunu belirten Oruç, şunları kaydetti:

“Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir meclis iş başına gelmelidir. Bizim bu doğrultuda seçim çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi büyük bir teveccüh var. Sayın Cumhurbaşkanımız Ereğli’ye geldi ve gördüğü kalabalık karşısında 'Uçsuz bucaksızsın Karadeniz Ereğli' ifadesini sarf etti. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız 'Karadeniz Ereğli'nin milletvekili benim' diyerek ilçemize verdiği önemi ortaya koymuştur. Ereğli Belediyemiz ve ilçe teşkilatımız, Cumhurbaşkanımızın mitingine çok güzel hazırlanmış, hepsine teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Ereğli’den gayet memnun ayrıldı. Güzel duygularla ayrıldı buda hepimizi memnun etti. Malumunuz Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yerel hizmetler için daha etkili bir sistem. Yeni sistemde mahallesinden köyüne, ilçesinden iline tüm sorunlar Cumhurbaşkanımıza en ayrıntılı bir şekilde iletilecek ve daha kısa sürede çözüm üretilecek. İstediğiniz zaman arayabilir, istediğiniz zaman ziyaretime gelebilirsiniz. Külliyede bir kızınız olduğunu unutmayın."

Oruç’un ziyaretinde; Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, partinin Zonguldak Milletvekili adayları ile kadın kolları üyeleri hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

12.06.2018 15:09:16

Bu haber 1039 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.020.997

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
804 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
314 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri