(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL'IN O SÖZLERİ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesince, ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla program düzenlendi. Kadir Gecesi dolayısıyla, İnönü Parkı’nda belediyenin verdiği iftarda katılım sayısının 4 bini bulduğu gözlendi.

İftarın ardından Sahil Bandındaki Amfi Tiyatro’da kutlanan Kadir Gecesi programında, tasavvuf müziği eşliğinde Semazen gösterimi sunuldu.

Ereğli belediye Başkanı Hüseyin Uysal, buradaki konuşmasında, halkın kadir Gecesi’nin ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ramazan Ayı’nın 26. Günü itibarıyla yaklaşık 50 bin kişiye iftar verdiklerini anlatan Uysal, şöyle dedi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilçemize geldi. Ve bizlere bir müjde verdi. ‘Kdz. Ereğli’nin Milletvekili benim. Sorunlarınızı bizzat takip edeceğim’ dedi. Değerli hemşehrilerim, Türkiye’de bin 398 ilçe belediyesi var. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı, dünya 5’den büyüktür diyen dünya lideri ilçemize geliyor ve bu sözleri sarf ediyor. Şehrim için rabbime sabaha kadar hamd etsem yeridir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, her anı rahmet dolu bu gece tüm milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirsin.”

İftara ve programa, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar, Deniz Koca, Atilla Bulak, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Ekşi, Hasan Pınarcık, Fevzi Mazlum, bazı AK Parti yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru, mahalle muhtarlarının katıldığı programın sonunda vatandaşlara mevlid şeker iile içecek ikramında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

11.06.2018 11:30:21

Bu haber 1320 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.097.980

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri