(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER ZİYARETTEN BİR HATIRLATMA!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Zonguldak ikinci sıra milletvekili adayı Mehmet Batu Müftüoğlu, 24 Haziran Erken Genel Seçim çalışmaları kapsamında bazı ziyaretlerde bulunduğunu bildirdi.

Müftüoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, gün içinde İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şerife Handan Aktimur, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği ve ‘baba dostu’ olarak bildiği Türkiye Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Mehmet Demirdüyen ile görüştüğünü belirtti.

Demirdüyen ile yaptığı sohbet sırasında babası merhum Tuncer Müftüoğlu’nun anılarından da bahsettiklerini anlata Müftüoğlu,  “Sayın Demirdüyen’in anlattığı anılarda zaman zaman duygulandım, ağlamaklı oldum. Ne mutlu ki merhum babam böyle güzel anılarla hatırlanıyor” dedi.

EREĞLİDER ZİYARETİ

Daha sonra ilçedeki Karadeniz Ereğlililer Derneği’ni ziyaret ettiğini belirten Müftüoğlu, şunları kaydetti:

“Sayın Dernek Başkanı Bilgin Güven, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile oldukça samimi sohbetimiz oldu. Güzel Ereğlimiz’de nelerin olmadığını, nelerin olması gerektiğini konuştuk. Sorunları tartıştık, çözüm yollarını görüştük. Ben de her zaman olduğu gibi Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı’nda her şeyin ‘İYİ’ olacağını dile getirdim. Bayta Sayın Güven olmak üzere Dernek yönetimi ve üyelerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.

HANİ 4,YADA 5...

Diğer yandan, İYİ Parti Zonguldak İkinci Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Batu Müftüoğlu, Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde çekilmiş kısa video görüntüsünde, bölgedeki sanayi ve sanayileşmenin durumunu aktardı.




Bu sayfayı yazdır

9.06.2018 20:54:04

Bu haber 1266 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.019.926

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
803 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
314 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri