(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ERDEM; BU ÜLKEDEN KORKMAYIN

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, “Nüfusunun yüzde 20'si 17 yaşın altında. Bu gençler gelecek bu ülkeyi idare edecekler bizlerde görevimizi tamamlayıp gideceğiz” dedi.

İlçedeki Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 yılı mezunları için okul binası bahçesinde düzenlenen törende mezun öğrencilerin alana girişlerinin ardından Saygı Duruşu’nda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Aynı zamanda okulun kurucusu BKDTO Başkanı Erdem, törende yaptığı konuşmada, 1997’de kurulduğunda ‘öğrenci gelmeyeceği “söylemlerinin yapıldığını, okulun bugün ülke genelinde üçüncü sırada ve tercih edilen okul konumunda bulunduğunu söyledi.

BU ÜLKEDEN KORKMAYIN!

Erdem, denizlere hakim olamayan ülkelerin bir şeye hakim olamayacağını savunarak, şöyle dedi:

“Öğretmenler, eser yaratır, bu eserler denizlere hakim olur, denizlerin sahibi olurlar. Sevgili veliler, çocuklarınızla iftihar edin. Ben 97'de bu okulu kurduğumda bu okula hiç kimsenin gelmeyeceğini söylemişlerdi. Bugün Türkiye'de üçüncü sırada ve en çok tercih edilen okul. Başta okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz çocuklarımıza her şeyi vermek istiyor. Denizlere hakim olamazsanız hiçbir şeye hakim olamazsınız. Bugün dünyadaki taşımacılığın yüzde 94'ü deniz yoluyla taşınıyor. Mezunların birçoğu kaptan, makinist olacak ama en önemlisi herkese Türk bayrağı teslim edilmez ama bunlara Türk Bayrağı teslim edilecek. Bu ülkeden korkmayın, hiçbir şey olmaz. Nüfusunun yüzde 20'si 17 yaşın altında. Bu gençler gelecek bu ülkeyi idare edecekler bizlerde görevimizi tamamlayıp gideceğiz. Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, hükümet, milli eğitim öğrencilerimize sahip çıkmıştır. Herkes vefalı olacak, dostunu bilecek."

ARSLAN: GURUR KAYNAĞI OLACAKSINIZ

Okul Müdürü Hüseyin Arslan da, emeklerinin karşılığını alan mezunlara yeni yaşamlarında başarı temennisinde bulunarak "Artık kutsal değerler üzerine hizmet edecek olan yüce milletimizin gurur kaynağı olacaksınız. Desteklerinden dolayı öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İLK ÜÇ DERECEYE ÖDÜL

Konuşmaların ardından, mezun öğrencilerden Okul birincisi Mehmet Yasin Dönmez, ikinci Abdulsamet Özcan ve üçüncü Recep Sekme'ye İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz tarafından teşekkür şiltleri verildi.

Tören, halk oyunları gösterisi ile sona erdi.




Bu sayfayı yazdır

7.06.2018 18:26:15

Bu haber 1506 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.330

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
216 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri