(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

"SORUMLULUĞU ÜZERİMDE ..."

ALAPLI

CHP Zonguldak Milletvekili ve 24 Haziran Genel Seçimlerinde 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, seçim çalışmalarını Alaplı ilçesinde sürdürdü.

Demirtaş, beraberinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Eski Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı kadın kolları ve partililerle ilk ziyaretini Alaplı Muhtarlar Derneği'ne gerçekleştirdi.

Ziyarette, ülke ve Alaplı’ya ilişykin sorunları dile getiren Demirtaş, şunları kaydetti:

"Türkiye seçimlerden yorgun düştü. Sorunlar seçim atmosferi nedeniyle öteleniyor. Önümüzdeki süreçte belediye seçimleri var.Alaplı-Ereğli Bölgesinden (mevcut milletvekili olarak) benden başka kimse aday gösterilmedi. Bunun sorumluluğu üzerimizde. Alaplı Ereğli ve Zonguldak için elimizden geleni şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da  yapacağız. Umarım 24 Haziran'dan sonra daha iyi hizmet etme fırsatı bulacağız.

TERSANELER TERK EDİLMİŞ DURUMDA

Buraya gelirken tersaneler bölgesine uğradım yeniden. Alaplı'nın köylerinden birçok arkadaşımız çalışıyordu tersanelerde. 10 yıldır boş, terk edilmiş durumda tersaneler. Bir şey yapılacak gibi durmuyor. AK Parti Genel Başkanı burada yaptığı mitingde  tersanelerle ile ilgili bir cümle sarf etti, onun da ne olduğu belli değil. Bu da AK Parti'nin devam etmesi halinde tersaneleri unutacağımız anlamına geliyor. Ama biz gelirsek özel destekler, teşvikler vereceğiz. Bir başka konu Alaplı için Alaplı ekonomisi için fındık çok önemli. Ama fındığı da hiç konuşmadı AK Parti Genel Başkanı. Ereğli için de önemli elbette fındık. Bakıyoruz fiyatlar maliyetine gidiyor. Oysa fındığın taban fiyatı en az  15 lira olmalı ki Alaplı'daki vatandaşımızın, esnafımızın yüzü gülsün. Fındığa dayalı bir ekonomi var Alaplı da. Fındığa ne kadar çok önem verilirse Alaplı için o kadar iyi olur diye düşünüyorum."

Daha sonra ilçe merkezinde ziyaretlerini sürdüren Demirtaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbetlerde bulundu.

Demirtaş, ziyaretlerin ardından Ereğli İlçesine geçerek., Kestaneci mahallesinde organize edilen iftara katıldı.




Bu sayfayı yazdır

7.06.2018 13:12:40

Bu haber 1121 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.06.2018 13:51:36
CIBALI HALK TAKIMI6 diyor ki;

CHP EREGLIDE BITTI BU OYLARDA BENIM ICIN SAGDAN GELEN OYLARDIR DIYEREK CHP YE SECIM KAYBITTIRENLER VE GENEL SECIMLERDE Z.CAK.ICIN MHP YE OY TOPLAYANLARDA FOTOGRAFTS. BUNLARIN HIC BIR GETIRISI OLMAZ. SN.M.VEKILI ADAYIMIZ UNAL DEMIRTAS IYI BIR SECIM OLDU. AMAN COK DIKKATLI OLALIM. KADIN KOLLARI GENCLIK KOLLARI BU YENI JENERASYONU DEVREYE KOYSLIM. KAVGACI DEGIL BARISCILAR PROPOGANDA YAPSIN.




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.100.984

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
217 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri