(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU SÖYLEM UYSAL'DAN ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bazı AK Partili Belediye Meclis üyelerinin Meclis toplantısına katılmama gerekçelerinin “gündeme getirilen Kent Meydanı Borçlanması”ndan kaynaklandığını bildirdi.

Uysal, bugün Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Haziran Ayı Meclis Toplantısı 2, Oturumu’nda gündem dışı konuşmasında, mazeret dilekçeleri sunularak ilk oturama katılmayan çoğunluğu AK Partili Meclis üyelerini eleştirdi.

Sonraki yıllarda seçilecek meclis üyelerinin zengin olmaması gerektiğini ifade eden Uysal, şunları söyledi:

2019’ ÖNCESİ GÖZDAĞI VERDİ!

“Allah bize değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirebilecek cesareti, değiştiremeyeceğimiz şeylerin kabullenecek sabrı ve her ikisini de birbirinden ayıracak aklı versin.

Allah, insana öncelikli olarak sağlık versin. İnsanlar sağlıklı olursa işinin başında olurlar. Tabi şartları zorlayarak da Meclis’e gelmesi lazım. Birde, önümüzdeki yıl dikkatli olmak lazım.  Çok fazla parası olan zenginleri de yazmamak lazım ki, iki de bir şehir dışına çıkıp çıkmamaları, iş takibi yapmaları için Meclis’e seçilirken bunlara da dikkat etmek lazım. Meclis ayda bir ya da iki gün yapılıyor. Allah insanlara yetecek kadar (para) versin. Bugün hep böyle dua ettik.”

BEN DE KABULETMİYORUM!

Meclis’in resmi kısmında ise ‘mazeret dilekçeleri’ istendi, dilekçeler Uysal’a sunuldu. Gelmeyen üyelerin mazeretlerinin kabulü oylara sunuldu. Oy çokluğu ‘kabul’ olarak zapta geçen oylama sonunda konuşan Uysal, “Karadeniz Ereğli’de yaşayanlar, tüm Meclis, ne olduğunu biliyor ve farkındadır. Bunu uzatmaya gerek yok artık. Özellikle benimde kabul etmediğimin bilinmesini istiyorum” dedi.

KUSURA BAKMASINLAR; YEMEZLER!

Başkan Uysal, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Asıl gelmeme problemi sebebi Kent Meydanı’ndaki borçlanmadır. Bende, buradan tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum; Kent Meydanı projesinde ihaleye çıkmamızda hiçbir nede yoktur. Çıkacağız ve yapacağız. ‘Cek’, ‘cak’la da demiyorum, bunu lütfen bu şekilde algılamayın. Burada bulup ta ‘hayır’ diyeceğime diyor, ‘gelseydim verecektim’ diyecek. Kusura bakmasınlar yemezler. Meclis Toplantısında gündemdeki 2 madde oylanarak kabul edildi.




Bu sayfayı yazdır

7.06.2018 12:58:16

Bu haber 1533 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 75.600.310

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
269 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1248 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri