(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TARAFTAR SESLENDİ;

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bir grup Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe Spor Kulübü Şubesi ve Karadeniz Ereğli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serdar Özbek’in görevine devam etmesini istediklerini bildirdiler.

Yalı Caddesi’nde bir araya gelen taraftar grubu, Hakimiyet’e yaptıkları açıklamada, yapılan genel kurulda göreve seçilen Başkan Ali Koç’u kutladıklarını söylediler.

Ancak, genel kurul sonrası bir kısım çevrelerden gelen eleştiriler üzerine Şube başkanı Özbek’in, ‘gerekirse olağanüstü genel kurula giderek, görev değişikliği yapabileceği’ yönünde çağrışım içeren açıklamalarını gördüklerini belirten taraftarlar şöyle dediler:

“Hakimiyet’te de yer bu bulan haber üzerine biz taraftarlar olarak toplanmaya karar verdik. Sayın şube ve dernek başkanımız Özbek de, Ereğli’mizde gerek kulübümüzün tanıtımı, gerekse taraftarları bir arada toplaması ve yaptığı etkinliklerle bir devre imza atmıştır. Bundan sonra da atmaya devam edeceğinden şüphemiz yok. Ancak, küçük bazı çıkar çevrelerinin başkanımıza yönelik saldırılarını kesinlikte tasvip etmiyoruz. Başkanımızın da bu gibi küçük hesapları dikkate almayacağını biliyoruz. Biz, Fenerbahçeli taraftarlar olarak, Başkanımız Özbek’in görevine devam etmesini istiyoruz.

Bu vesileyle; 20 yıl gibi süre görevde kalan önceki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye, Türk Sporuna ve camiamıza yaptığı katkıları unutmuyor, göreve seçilen Başkanımız Ali koç’un çıtayı çok daha yükseklere çıkaracağına inanıyoruz. ”

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLA;

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=37355




Bu sayfayı yazdır

5.06.2018 13:50:45

Bu haber 2068 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
06.06.2018 13:14:30
FBli diyor ki;

Serdar Bey Başkanlığa devam etmenize seviniriz




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.152

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri