(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EN ÇOK ONLARIN HAKKI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 17. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) kuruluşunun 20. yılı nedeniyle dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği organizasyonuyla Çınaraltı mevkisinde toplanan kalabalık, Hatice Erdem Teknik Lisesi Bandosu eşliğinde, sahil bandından yürüyerek Amfi Tiyatro’ya gelindi.

LÖSEV Genel Sekreteri Hülya Ünver Amfi Tiyatro’da yaptığı konuşmada, ‘amansız hastalık’ olarak görülen löseminin, tedavi sürecinde gönüllülerin desteğinin oldukça önemli olduğunu söyledi.

LÖSEV Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Atik de, oluşturdukları zincir halkasında herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Bir avuç gönüllü ile başladığımız bu yolda şuanda çığ gibi büyüyerek kocaman bir aile olduk. Zonguldak ve ilçelerimizde bu hastalıkla mücadele eden hastalarımızı kucakladık. Ailelerimizi manevi maddi olarak yanlarında olduk. Lösemi hastalığı her yaştan insanın yakalanabileceği ve sürekli artış gösteren bir hastalıktır. Lütfen çevrenizde lösemi ve her türlü kanser hastalığı ile mücadele eden tanıdıklarınız var ise bizimle iletişime geçin. Bizler LÖSEV ailesi olarak her zaman maddi manevi onların yanında olacağız."

Organizasyonun sponsoru Ereğli ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ise birlikte güzel bir etkinliğe imza attıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Şehrimizin gururu olan, gönüllü olarak ülkede hizmet etmeye çalışan gönüldaşların yapmış olduğu çok büyük bir organizasyon. Burada bulunduğumuz için çok mutluyuz. Lösemi ve kanserin kaderimiz olmadığını, buna karşı tedbir alabileceğimizi biliyoruz. İnşallah bizler, sivil toplum kuruluş önderleri olarak her türlü elimizden gelen desteği sağlar, hastalığa da çare oluruz.”

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eski CHP PM Üyesi Buket Müftüoğlu, ilçedeki Motosikletliler grubu ile çeşitli sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcilerinin katılıdığı etkinlikte çeşitli gösteriler sunuldu.




Bu sayfayı yazdır

4.06.2018 16:54:02

Bu haber 1191 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
05.06.2018 22:34:56
gemici diyor ki;

Tarkan Başkan her zaman yanındayız yalnız değilsin




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.092.910

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
202 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri