(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU KEZ FUTBOL ÜZERİNE...

EREĞLİ

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Halil Bozkuş, “Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor” dedi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor yöneticileri, Ereğli Ticaret Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret ettiler.

Bozkuş, ziyarette yaptığı konuşmada seçilen yeni TSO yönetiminin toplumun her kesimini kucakladığını belirterek şöyle dedi:

“İzlediğiniz politikayı takdir ediyorum. Baktım ki herkesi kucaklıyorsunuz. Size oy vermeyenleri de kucakladınız. Bu anlamda sana teşekkür ederiz. Bu da, Ereğli’ye yakılan iyi bir ateştir. Seninle daha önce de konuşmuştuk; biz, Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak senin ve Ereğli’nin arkasındayız. Görevinin hayırlı olmasını diler başarılarının devamını dilerim.”

ŞAMPİYOLUĞU HAK EDİYORUZ

Yöneticisi olduğu spor kulübü hakkında değerlendirme yapan Bozkuş, “Allah’ın takdiridir ama biz şampiyonluğu istiyoruz. Yönetim olarak şampiyonluğu hak ettiğimize de inanıyoruz. Ereğli, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Nereye gitsem ‘bizim seyircimiz 3 bin, 5 bin’ diyorlar. Bu doğru değil, Ereğli’nin seyircisi çoğu ilden fazladır” diye konuştu.

KELEŞ: BİRLEŞTİRİCİ OLMAYI DÜŞÜNDÜK

TSO Başkanı Arslan Keleş’de, uzun bir seçim maratonu yaşadıklarını anlatarak şu sözlerle konuştu: “Aslında baktığınızda yıpratıcı da oldu. Sonrasında, bu yıpranmışlığın vermiş olduğu tecrübe ile beklentiler birbiri ile örtüşünce, izlememiz gereken yolun ‘birleştirici’ olması gerektiğini düşündük. Arkadaşlarımız ile birlikte çok uyumlu bir yönetim oluşturduk. Elbette ti hatalarımız olacaktır ama amacımız bu şehrin biriken sorunların çözümüne bir nebze katkımız olursa var gücümüz ile çalışacağız.”

İŞİNİZİN ZORLUĞUNU BİLİYORUM

Belediye kulübünün şampiyonluğu hak ettiğini de ifade eden Keleş, “kulüp yöneticiliğinde daha önceden tecrübeli olan bir kişi olarak; işinizin ne kadar zor, ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum. Takım bizim takımımızdır ve inşallah hak ettiği yerde olur. Profesyonel lige yaklaşan takımlara bakıldığında ne kadar sürede nerelere gelindiğini görüyorsunuz. Ereğli’de, üzerindeki talihsizliği bu sene üzerinden atar ve çok başarılı olur” dedi.

Ziyarette, bir süre ilçe ekonomisi ve ‘futbol’ konuşuldu.




Bu sayfayı yazdır

4.06.2018 12:55:47

Bu haber 1879 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.110.216

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri