(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

RESMEN 'KOÇ' DÖNEMİ...

İSTANBUL

Fenerbahçe Spor Kulübü Karadeniz Ereğli Şube ve Dernek Başkanı Serdar Özbek, “Keşke anlaşsalardı da ‘efsane başkan’ olarak tarihe geçseydi. böyle olmasını istemezdik” dedi.

ALİ KOÇ DÖNEMİ BAŞLADI

Fenerbahçe’de Kulüp Başkanlığına Ali Koç seçildi. Fenerbahçe Ülker Stadyumunda yapılan kongredeki seçimlerde, 20 yıldır kulüp başkanlığını sürdüren Aziz Yıldım karşısında ‘zafer’ kazanan Koç, kulübün 33. Başkanı seçildi. Yıldırım ise oylama henüz sonuçlanmadan salondan ayrıldı. Tarihinde ilk kez statta yapılan genel kurulda bir de rekor kırıldı. 21 bin 350 bin kişi oy kullanarak, Yıldırım’ın, 3 Kasım 2013’da Mehmet Ali Aydınlar’akarşı kazandığı seçimde kullanılan 9380 oyu da geçmiş oldu.

BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİK!

Bu arada, oy kullanmak üzere İstanbul'da bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Karadeniz Ereğli Şube ve Dernek Başkanı Serdar Özbek, Hakimiyet'e yaptığı açıklamada, yeni Başkan Koç’u kutladıklarını söyledi.

Yıldırım’ın bu şekilde ayrılmasına gönüllerinin razı olmadığını belirten Özbek, şöyle dedi:

Eski Başkanımız Yıldırım da, yeni Başkanımız Koç da bizim. Ancak, Sayın Yıldırım’ın böyle ayrılmasına gönlümüz razı olmadı. Keşke anlaşsalardı da ‘efsane başkan’ olarak tarihe geçseydi. Böyle olmasını istemezdik. Artık seçim bitti. Bundan sonraki süreçte önümüze bakacağız. Sayın Başkanımız Koç’un devraldığı bayrağı daha da üst noktalara taşıyacağından hiçbir şüphemiz yok. Büyük Fenerbahçe’de çıtayı en üstte tutabilmek için hep birlikte çalışacağız.”

İŞTE KOÇ’UN LİSTESİ Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan.




Bu sayfayı yazdır

3.06.2018 19:29:06

Bu haber 1770 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 31 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.300

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri