(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇAYIRLI'DAN KONUŞTU...

EREĞLİ

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in, Gaziante Mitingi öncesi belediyeye ait çöp kamyonlarının alana girişi kapatmalarına, partinin Zonguldak 2. Sıra Milletvekili adayı Batu Müftüoğlu sert tepki gösterdi.
Müftüoğlu, seçim çalışmalarını sürdürdüğü sırada yaptığı açıklamada, Gaziantep Belediyesi’nde, AK Partili Belediye Başkanı Fatma Şahin’in görev yaptığını hatırlatarak, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Genel Başkanımıza ve halkın dinleme ve bilgilenme özgürlüğüne yönelik bu girişimi şiddetle kınıyoruz. Daha önce de bir çok bölgede, çeşitli şekillerde yaşanan engellemelere bir yenisi daha eklenmiştir. Bu tür engellemenin AK partili yönetilen bölgelerden gelmesi, aslında nasıl bir endişe içinde olduklarının da bir göstergesidir.
Gaziantep’te de, ‘sözde güvenli alan’ önlemi amacıyla Sayın Genel Başkanımızın konuşma yapacağı miting alanına girişler, belediye uhdesindeki çöp kamyonları tarafından kapatılmış, vatandaşlar ise didik didik aranarak adeta sindirilmek istenmiştir. Bu kabul edilemez bur durum değildir, şiddetle kınıyoruz. Ancak, her ne yaparlarsa yapsınlar, İYİ Parti’nin yükselişini, Sayın Genel Başkanımız Akşener’in de halkın teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçilmesini engelleyemeyeceklerdir.”

KAMU KAYNAKLARI ŞAHSİ AMAÇLA…
Mütftüoğlu, özellikle iktidar kanadının seçim çalışmaları sırasında kamu kaynaklarını kullandığını ima ederek, “Devletin arabalarını, belediyenin otobüslerini kullanıyorlar, ayıp. İYİ Parti İktidarımızda kamu kaynakları şahsi amaçlar için kullanılamayacak. Kamu araçları seçim çalışmalarına katılmayacak” dedi.

ÇAYIRLI’DA VATANDAŞ SOHBETLERİ
Diğer yandan Müftüoğlu, Ereğli İlçesine bağlı Çayırlı Bölgesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Partisinin 4. Sıra milletvekili adayı Havva Çiçek ile Çayırlı’ya gelen Müftüoğlu, hastanelerde ücretsiz tedavinin mümkün olmadığını, her fırsatta vatandaşın sırtına yük bindirildiğini anlattı.
İktidarın her seçim öncesi ABD ve İngiltere’ye gitmesini de sorgulayan Müftüoğlu, “Dünya 5’ten büyük diyorlar da neden her seçim öncesi ABD ve İngiltere’ye gidiyorlar? Seçilme yaşı da 18’e indirildi ancak bu yaştaki çocuklarınızın tamamı işe girdi mi? Fransa’dan gönderdiğimiz uyduyu dahi Cumhurbaşkanımız Türkiye’den televizyondan izleyebildi? Uydunun kirasını biz veriyoruz da atan biz değiliz!” dedi.
Vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Müftüoğlu siyasete girme sebebinin ise kendi memleketi olan Ereğli’ye hizmet üretebilmek olduğunu kaydetti.
Milletvekili adayı Çiçek de, iktidara gelmeleri halinde Türkiye’de her şeyin iyi olacağını savundular.




Bu sayfayı yazdır

3.06.2018 10:45:15

Bu haber 2200 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.024.670

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1435 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri