(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZONGULDAK ZİYARETLERİNDEYDİ...

EREĞLİ

CHP Zonguldak Milletvekili birinci sıra adayı Ünal Demirtaş, 24 Haziran Erken Genel Seçim çalışmalarını Zonguldak’ta sürdürdüğünü bildirdi.

Demirtaş, yazılı açıklamasında, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Eğitim İş Zonguldak İl Başkanı Metin Kahveci ile Millet İttifakı ortakları Saadet Partisi İl Beaşkanı Sadık Kar ile İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu ve partinin Zonguldak Milletvekili adayı Aydın Tümen’e ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

Ziyaretlerde, ülkenin zor bir süreçten geçtiğine değinen Demirtaş, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bu zor sürecin en önemli en sıkıntıyı alanlarında biride ekonomi. Yani Türkiye’deki bu ekonomik sıkıntı, döviz kurlarındaki artış, dış borçlarda büyüme, cari açıkta ki büyüme tüm Türkiye’yi sıkıntıya soktuğu gibi Zonguldak ekonomisini de sıkıntıya sokuyor. Bunu sokakta tüm vatandaşlarımız hissediyor.

Bir ittifak içinde seçime gidiyoruz. Sadece ittifak partileri ile değil Türkiye'de yapılacak bu seçimlerde huzur ve barış içerisinde böyle gitmesini istiyoruz. Toplumsal birlik ve bütünlüğün bozulmadığı ve ayrışmanın olmadığı bir seçim olmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle bizim yaklaşımımız seçim atmosferinde kesinlikle bu şekilde olacaktır, çalışmalarımız da bu şekilde olacak. Zonguldak için seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum ve inşallah güzel günler göreceğiz”

Ziyaretlerde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkan Vekili Hakkı Güney, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Milletvekili Adayları Deniz Yavuzyılmaz, Merve Kır, Çiğdem Şeker ve CHP İl Yöneticileri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

30.05.2018 17:15:37

Bu haber 1363 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.731

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri