(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜFTÜOĞLU: HALK SİNDİRİLMİŞ!

EREĞLİ

İYİ Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı batu Müftüoğlu, “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledikçe ülkenin ne hale geldiğini daha da iyi görüyoruz” dedi.

Müftüoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, beraberinde partisinin milletvekili adayı Havva Çiçek ve partililerle birlikte köylerde sürdürdükleri seçim çalışmaları sırasında, halkın çok sayıda sorunu ile karşılaştıklarını söyledi.

Bur çok bölgede ise köy halkının susuzluk yaşadığını anlatan Müftüoğlu, şöyle dedi:

“24 Haziran Erken Genel Seçimleri için başladığımız çalışmaları, ilçemizin Ormanlı Beldesi ile Güzelyurt, Ortacı Dağlıca ve Aydınlar Köyü’nde sürdürdük. Son derece yakın ve Sıçak ilgi gördüğümüz vatandaşlarımızın sorunlarını dinledikçe ülkenin ne hale geldiğini daha da iyi görüyoruz. Birçok yerde yol sorunu, ama daha da önemlisi su sorunu yaşanıyor. Örneğin Aydınlar Köyü’ndeki kadınlar, yaşadıkları su sorununu adeta ‘haykırarak’ anlattılar. Bunun üzerine ulaştığımız köy muhtarı vasıtasıyla, yetersiz kalması nedeniyle zaman zaman kapatılan vanayı açtırarak, vatandaşımızın evine su gelmesini sağladık. Ayrıca, maddi durumu iyi olmadığı için evinde stok yapamayan vatandaşımıza bir de su deposu temin edeceğiz.”

Müftüoğlu, Ormanlı ziyaretleri sırasında, 'baba dostu' dediği eski Belediye Başkanı Osman Uludağ ile görüşerek, fikir alışverişinde bulunduğunu kaydetti. 

İLGİ MUHTEŞEM!

Bu arada, Müftüoğlu, Ereğli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında çalışmalarını anlatırken, halktan gördükler ilgiyi ise “muhteşem” olarak nitelendirdi.

Gece vakitleri olmasına rağmen gittikleri bölgede yoğun ilgi ile karşılaştıklarını anlatan Müftüoğlu, “ne yazık ki bize o kadar yakın davranan vatandaşlardan bazıları fotoğraf karesine ise girmek istemiyor. ‘Bizi çekmeyin ama görevimizi yapacağız’ diyor.  Halkımız korkutulmuş, sindirilmiş bir durumda. İşte bu nedenle mevcut iktidarın değişmesi gerekiyor” diye konuştu.

Müftüoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in ikinci tura kalacağını, halkın da teveccühü ile seçileceğine inandıklarını sözlerin ekledi.




Bu sayfayı yazdır

29.05.2018 15:03:56

Bu haber 1694 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.096.677

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
214 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri