(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KIRAN SÖZ VERDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, bazı deniz acentesi sahipleri, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAKDTO) Başkanı Tamer Kıran’a, ilçede yaşanan sorunları anlattıkları bildirildi.

Ustaoğlu Yat Gemi Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Ustaoğlu, beraberinde Esat Tanerioğulları Acenteliği Yöneticisi Rıfat Taneri, Sude Denizcilik Yöneticisi Oğuz Ünlüer ve Akay Lojistik ve Deniz Taşımacılığı Yöneticisi Burak Gürdal, TOBB Başkan Yardımcılığın aseçilmesi dolayısıyla Kıran’ı ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyaret sırasında, Ereğli ve bölgedeki gemi acentelerinin yaşadığı sıkıntıları tekrar gündeme getirdiklerini anlatan Ustaoğlu, şöyle dedi:

“Öncelikle, Sayın Kıran’ın TOBB’da getirildiği başkan yardımcılığı göreve dolayısıyla kendisini kutladık, başarı dileklerimizi ilettik. Daha sonra da Ereğli’mizdeki denizcilik sektöründe yaşanan sıkıntıları tekrar masaya yatırarak görüştük. Sayın Kıran, son derece yakın ilgi ile karşıladığı ve dinlediği konuları, Ereğli’ye gelerek, üyelerimizle yüz yüze görüşeceğini söyledi. Gösterdiği ilgi ve yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

24.05.2018 16:03:21

Bu haber 1229 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.794

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri