(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİRTAŞ'TAN 'SAMİMİ SAMİMİ'...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi belediye Başkanı Gökhan Demirtaş,
“Biz Arslan (Keleş) ağabeyimizin Ereğli ve bölgemize iyi hizmetler edeceğine yürekten inanıyoruz” dedi.
Demirtaş, Gülüç Belediye meclis Üyeleri ile birlikte Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’i ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Keleş’in, iyi bir ‘ağabey’ olduğunu belirterek, şunları söyledi:

ARSLAN AĞABEYİMİZ...
“Zonguldak ve Ereğli’de istihdamın artması, bölgenin daha çok gelişmesi bakımından da genç ve dinamik bir ağabeyimiz olarak, biz de Belediye Meclis üyelerimizle beraber her zaman yanında ve destek olacağız. Kazanan Ereğli Bölgemiz, Zonguldak Bölgemiz, Ereğli halkımız olsun. Kazanan işadamlarımız olsun. Bundan sonra da daha da güzel şeyler olacağına can-ı gönülden inanıyorum. Bu vesileyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.”

KAFA YAPILARIMIZ UYUYOR
Ereğli TSO Başkanı Keleş de, Demirtaş’ın yaptığı hizmetlerle adından söz ettirdiğine değindiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Gökhan başkanım ile seçim öncesi kendisini ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunmuştuk. Amacımız, birlikte çalışarak şehrimizi büyütmek, istihdama katkı sağlamaktır. Gökhan Başkan, Gülüç’te 4,5 yıldır sürdürdüğü başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Kendisi ile fikirlerimiz de kafa yapımız da uyuyor. Bu kapsamda, birlikte bir şeyler yapabilmemiz için de önce diyalog diyorduk. Çünkü, seçilmişler olarak hepimizin sorumluluğu var. Bizim sorumluluğumuz bölgeyi geliştirmek, katkı sağlamak, daha yaşanabilir bir hale getirmek. Dolayısıyla herkes sorumluluk alanında görevini yapıyor ama birlikte çalışmamız gerekiyor. Tüm seçilmiş ve atanmışlarla uyum içerisinde çalışmak için zemin hazırlamamız gerekiyor. İyi ki Gökhan Başkan gibi değerli dostlarımız, Belediye Başkanımız ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız var. Bir çok şeyi aşabilmek için bir yerden kıvılcım gerekiyor. bu kıvılcımı da birlikte çakabilirsek şehre büyük hizmetler sağlayabiliriz.”
Ziyarette, bazı TSO Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

24.05.2018 14:40:04

Bu haber 1240 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.446

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
421 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri