(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

31 MAHALLEYE DOKUNUYOR!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahallelerdeki ziyaretve incelemeleri sırasında tespit edilen sorunların giderilmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, “Her mahalleye eşit hizmet’ sloganı ile başlatılan çalışmalarda, 31 mahalledeki incelemelerini tamamladığını belirtti.

Her mahalleyi, muhtarı ile birlikte ziyaret ederek incelediğini, Göktepe Mahallesi Küçükyalı Sokak’taki dere ıslah çalışmasını da başlattıklarını anlatan Uysal, şunları kaydetti:

“Mahallelerimizi gezerek sorunları yerinde tespit edip çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz. Göktepe Mahallesi gezimizde mahalleden geçen derenin olumsuz görüntüsü sonrası çalışmalara başladık. Etrafa koku yayan ve pislik yuvası haline gelen dere üzerinde taş duvar çalışması yaptıktan sonra dere üzeri büzlerle kapanıyor. Söz konusu çalışmayla hem mahallemizi kötü görüntüden kurtarıyor hem de yol genişliği sağlıyoruz.”

SAKİN DERE DEĞİŞİYOR

Uysal, Bağlık mahallesindeki Sakindere’de (Dombayderese) devam eden çalışmaları da inceleyerek, burada 280 metre uzunluğundaki dere kenarında 6 metre gezi yolu, 7 metrelik araç yolu, sağlı sollu kaldırımlar ve yeşil alanları bünyesinde barındıran projenin devam ettiğini ifade etti.

ÜST GEÇİT TAM YOL ..!

Ereğli-İstanbul karayolunun Elmatepe Mahallesi’nde yapımına başlanın üst geçitte de çalışmaların devam ettiğini anlatan Başkan Hüseyin Uysal, ayak betonlarının döküldüğünü, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.




Bu sayfayı yazdır

3.05.2018 15:54:15

Bu haber 1573 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
03.05.2018 20:51:21
Sakindereli diyor ki;

1 nolu sakindereye hizmet gelene kadar hicbir hizmet yapmamis sayilirsiniz yollara gelinde bir bakin




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.797

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri