(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YARINA KALDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi’nin Hüseyin Uysal başkanlığındaki Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu gerçekleştirildi.
Uysal, Atatürk Kültür Merkezi çok amaçlı salonda yapılan oturumda ‘gündem’ öncesi konuşmasında, Cumartesi Pazarı’nın kapanacağına yönelik ortaya atılan söylentinin doğru olmadığını söyledi.
CHP Gurubu’nca biri fırtınada hasar gören sahil bandındaki bazı noktalar ve diğeri ilçe geneline verilecek kaliteli su konularına ilkin soru önergeleri hakkında konuşan Uysal, her iki konu ile ilgili çalışmaların hızlı sürdüğünü bildirdi.
Sahilde, yerlerinden çıkan yaklaşık 20 yıllık yapı malzemelerin aynısının bulunmasında güçlük çektiklerini; memba kalitesindeki suyun ise vaat edilen süreden bir ay gecikmeli olarak musluklardan akacağını belirtti.
Elmatepe'de üst geçit ile ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde devam ettiğini, bu konuda endişe edilmemesi gerektiğini anlatan Uysal, ilçeye yapılması istenen kadın sğınma evi ile ilgili de, "100 bin nüfusu geçen Ereğli'de çalışmaları ben takip ediyorum. Avusturya, Almanya ve İsveç konularında makaleleri okumaya devam ediyorum. Bilgi sahibi olmadan konuşmak son derece tehlikelidir. Kadınlarımız baş tacıdır, şiddete maruz kalmalarını istemiyoruz. Bu konuda hiç merak etmeyin ben söz veriyorum" dedi.
Öte yandan Uysal, Göztepe Köprüsü mevkisinden Yöresel Evler güzergahına kadar olan sahil kesiminde değişiklikler yapacaklarını sözlerine ekledi.

GÜNDEM ÖNEMLİ!
Meclis’in aynı zamanda resmi kısmı olan 10 maddenin yer aldığı gündem maddeleri görüşmelerinde ise Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ‘vizyon projeleri’ arasında gösterilen Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımına ilişkin ‘kredi alınması’ gündem maddesi okundu. Bu madde incelenmek üzere Plan ve BütçeKomisyonu’na havale edildi. Bu ve komisyonları havale edilen maddeler ile diğer gündem maddeleri, yarın (3 Mayıs) yapılacak 2. Oturumda karara bağlanacak.




Bu sayfayı yazdır

2.05.2018 11:32:46

Bu haber 1300 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.228

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri