(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADAY ADAYI OLDUM ÇÜNKÜ ..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 24 Haziran Erken Genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak amacıyla  AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Fatih Çakır, Parti Genel Merkezi’nin ‘oluru’ ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın müsaadesi ile istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi.

Çakır, parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, uzun yıllar başka partilerce yönetilen Ereğli Belediyesi’ni, kendisinin ilçe başkanlığında partilerine kazandırıldığını söyledi.

Dünyada oyunlar oynandığını ileri süren ve bu oyunları bozmak için var olduklarını belirten Çakır, şöyle dedi:

“Bugün tüm Müslüman coğrafyasında zulüm var. Bu oyunları bozacak Allah'a hamdolsun bir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Bu davada hizmetkar olmak için aday adayıyız. Ereğli'nin sorunlarını bilen gençliğimiz, enerjimizle, sağlığımızla imkanımızla daha fazla koşmak daha fazla mücadele etmek için aday adayıyız. Yaklaşık 6 yıla yakın hizmet etme imkanı bulduk. Belediye seçimlerini hep birlikte çalıştık, ortada bir başarı varsa bu tamamen halkımızın, ekibimizin el birliği ile sağlanmış başarısıdır. 40 yıldır alamadığımız belediyeyi tüm ekibimizle milletimizle AK Parti bayrağını belediyenin en tepesine asmış olduk. Seçimlerde milletvekillerimizle adaylarımızla teşkilatımızın emir ile gece gündüz demeden çalıştık.

Ereğli'nin sorunlarını biliyoruz, enerjimize güveniyoruz. Gece, gündüz demeden günde 12-14 saat hizmet etmek için Ereğlimize, Alaplı, Zonguldak'a ve ülkemize hizmet etmek için bu göreve talibiz. Bu davada makam mevki önemli değil. Aday olsak da olmasak da bu davanın başarıya ulaşması için mazlum milletlerin sesi olmak için Ereğli, Alaplı, Zonguldak'ın dertlerinin azalması için varız. Yorgunluk, yılgınlık yok, mücadelede sonuna kadar. Sabırla, şevkle, kararlılıkla hizmet etmek için adayız.”

Çakır’ın toplantısına, eski Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, eski AK Parti İl Başkanı Celil Uzun, İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Kumaş, Eski (Kurucu) İlçe Başkanı Muhammet Köse ile kalabalık partili katıldı.




Bu sayfayı yazdır

28.04.2018 19:45:28

Bu haber 1875 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.328

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri