(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NASIL YAPACAKLARINI ANLATTI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Arslan Keleş, “maksadımız Ereğli’yi hizmet etmekse, bunda çok politize yada kanalize olmuş bir eğilimimiz asla olmayacak” dedi.

Keleş, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada konuşalım” programında, gazeteci Kapan’ın sorularını yanıtladı.

Seçim süresince grup liderlerinin seviyeli davrandıklarını tekrarlayan Keleş, oluşturdukları yönetimle ilgili detaylı bilgiler verdi, rakipleri Niyazi Özcan ve Sertan Yalçın’dan ‘övgüyle’ bahsetti.

Görev süresince çalışmalarını Ereğli ve bölge için yapacaklarının altını çizen, bunları yaparken de 20 TSO meclis Üyesi ile birlikte yapmayı arzu ettiklerini anlatan Keleş, şunları kaydetti:

“…Sayın Niyazi Özcan oldukça iyi oy almıştır, çünkü tek başına çalıştı ve başarısı ortaya çıktı. Dolayısıyla, henüz meclis seçimi yapılmadan önce kamuoyunda da birlikte olmamız gerektiği yönünde eğilim vardı.  Artık oradan buradan geldi değil, 12 Meclis üyesi bizim, 8 Meclis üyesi de diğer gruptan olmak üzere 20 üyeden oluşan bir TSO Meclisi ortaya çıktı.

Benim kapalı devre girdiğimi üçüncü seçimde, eğer siz kendinize ve arkadaşlarınıza güveniyorsanız yolda kopma ve parçalanma olmaz. Eğer siz ve arkadaşlarınız karşılıklı güven telkin ediyorsanız bu işler olur. O nedenle oylama sırasında her hangi bir endişem yoktu. Dolayısıyla bir araya geldiğimiz arkadaşlarımız da makul ve çözüm odaklı düşünen arkadaşlarımızdı. Bundan sonra da üyelerimizin bize yüklemiş oldukları misyonu birlikte sürdüreceğiz. Ereğli’de yapabileceklerimizi birlikte oturup karar vereceğiz. Yoksa ‘hep ben’ havasında bir yönetim tarzımız olmayacak.

Sonuçta burada herkesin bizlere oy verdiğini düşünüyoruz. Yani bir ayrım içerisinde olmayacağımız gibi, diğer arkadaşlarımızda inandırıcıklarıyla Meclis’te yer alıyorlar. Dolayısıyla eleştirme gibi bir tavrımız olamayacağı gibi Sayın Sertan Yalçın da 10 yıllı Oda yönetimi tecrübesiyle ayrıldı. Dolayısıyla halen en eski ve en tecrübeli Meclis üyesi konumunda. Açıkçası, kendisinin bilgi birikimi ve donanımından da yararlanmak isteriz. Sonuçta bu bir hizmet yarışı. Maksadımız Ereğli’yi hizmet etmekse, bunda çok politize yada kanalize olmuş bir eğilimimiz asla olmayacak. Biz tamamen şehrin beklentilerine cevap verme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunu da kimden daha çok destek alabiliyorsak, onunla yapmaya da hazırız…”

KELEŞ’İN PROGRAMDAKİ KONUŞMASINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN;




Bu sayfayı yazdır

24.04.2018 23:35:08

Bu haber 1350 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.237

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
398 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri