(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZONGULDAK'A HASTA GETİRİYORDU!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, hafif tiraci araç olarak isimlendirilen minibüsün çarptığı motosiklette sürücü yaralandı. Kaza anı çevredeki iş yerindeki güvenlik kamerasında kayıt altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ereğli-Zonguldak karayolunun Yeşiltepe mevkisindeki kavşaktan çıkmak isteyen Tayfun Fenerci'nin (31) kullandığı 67 TF 562 plakalı motosiklete, Zonguldak istikametine seyir halindeki Ali Kantarcı  (35), idaresindeki 67 TK 289 plakalı minibüs çarptı.

Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklette sürücü Fenerci yaralandı. Kaza yerin egelen 112 ambulansına alınan yarılı sürücü, Ereğli devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen İlçe Trafik ekipleri ise kazanın oluşu hakkında inceleme yaptı, bilgiler topladı.

Minibüs sürücüsü Kantarcı, gazetecilerin sorusu üzerine, hastası olduğunu belirterek, “Zonguldak’taki Araştırma Hastanesine (Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi) götürüyordum. 4’lü filaşörlerimi yaktım, gidiyordum. Sinyalizasyon sistemi de sarıdan kırmızıya dönmüştü. O sırada motosiklet te kavşaktan çıkış yaptı. Hata…” dedi.

Kaza nedeniyle trafikte aksama yaşanırken, devrilen motosiklet ise çevredeki vatandaşlar tarafından yol kenarına taşındı. Daha sonra da çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

Sürücü Kantarcı ise Ereğli devlet Hastanesinde alkol testi yapılması ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tedavi altına alınan motosiklet sürücüsünün ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

KAMERALARA YANSIDI

Diğer yandan, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıt altına alınan görüntülerde sinyalizasyon direkleri gözükmezken, minibüsün çarpmasıyla birlikte devrilen motosikletin sürücüsünün ise asfaltta düştüğü görülüyor.

Polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

 




Bu sayfayı yazdır

21.04.2018 22:24:05

Bu haber 1639 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.758

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri