(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TAMAAA….MMM !

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 15 Nisan’da yapılan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ seçimleri ardından bugün Meclis ve yönetim seçimleri gerçekleştirilecek.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.00’de Ereğli TSO binasında yapılacak gizli oylama, açık tasnif yöntemiyle yapılacak seçimlerde 20 Meclis üyesi ile Meclis başkanı belirlenecek.

2 LİSTE YARIŞACAK

Yapılacak seçimlerde, iki listenin yarışması bekleniyor. Organ seçimlerinde aldığı 3 grup ile birlikte 9 üye çıkarma hakkını elde eden Arslan Keleş liderliğindeki Sarı liste ile aynı sayıda grup çıkarmasına rağmen sanayi sektöründeki üye sayısının 2 olması nedeniyle 8 meclis üyesi çıkarma hakkını elde eden mevcut TSO Başkanı Sertan Yalçın’ın liderliğindeki mavi liste, oluşturacakları Meclis ve başkanı listeleri ile yarışa girecekler.

ŞEKİLLENDİ GİBİ!

Yarışın anahtarı ise önceden de bilindiği gibi inşaat sektörünün yer aldığı 3 grubun tavrı ile neticelenecek.

Bu seçimlerde ayrı liste çıkarmayan; beyaz listede yer alan Türkler İnşaat, Ataoğlu Turizm ve Yeni Yapı İnşaat’ın yer aldığı 3. Grubun, Ereğli ve TSO koşullarını daha iyi yerele taşıyabileceğini öngördüğü diğer gruplardan bir iile iş birliği içinde olacağı ifade ediliyor. Bu grubun da Sarı Listeye yakın ağırlıklı olduğu kulislerde dillendiriliyor.

YÖNETİM EN SON!

Meclis ve Başkan seçiminin ardından ise 7 üyeden oluşan Ereğli TSO Yönetimi 20 kişilik Meclis üyelerinin oylarıyla belirlenecek. TSO’nun icra kanadını oluşturan yönetimin de 3. Grubun da desteği ile sarı listeden oluşacağı iddia ediliyor.




Bu sayfayı yazdır

20.04.2018 12:43:10

Bu haber 1843 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.562

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
231 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri