(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PARTİLERDE İLK TEPKİLER...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki iktidar ve muhalefet parti başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Erken Seçim’ kararını Hakimiyet’e değerlendirdiler.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihini açıkladığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

ÇAKIR: HAZIRIZ
“Alınan bu kararın Ereğli, Zonguldak ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatlarımız bir erken seçime zaten hazırdı. Bugün itibariyle de köy köy, mahalle mahalle gecerek, sıkılmadık, el kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız. Gece demeden, gündüz demeden çalışarak tekrar AK parti’yi Ereğli’de alacağımız en yüksek oy alarak neticelendirmek için çalışacağız.

OCAKCI: "TEK ADAM SEÇİMİNDEN KURTULMANIN YOLU...
CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ise OLAH şartlarında ‘adaletsiz bir seçim’ olacağını savunarak, şöyle konuştu:
“CHP olarak biz seçime hazırız… Ama bu milleti OHAL şartları altında adaletsiz bir seçime sürükleme hakları yok. Derhal yapılması gereken şey, TBMM'nin OHAL'i kaldırmasıdır. hükümet yönetme özürlüdür. 6 milyon işsizin, 16 milyon yoksulun sorumlusu, İşsizliğin sorumlusu, çöken tarımın sorumlusu olanların erken seçim kararı ülkeyi Yönetemediklerinin açıkça beyanıdır. Bunun için seçime gitme çağrısı yaptılar. Tekrar ediyorum. Bu erken seçim kararı açıkça "Yönetemediklerinin tescilidir.  Tek adam seçiminden kurtulmanın yolu sandıktır ve millet karar verecek. Hayırlısı olacaktır.”

DEMİRTÜRK: LİDERİMİZ İŞARET ETMİŞTİ
MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, genel başkanları Devlet Bahçeli’nin, dünkü parti grubunda erken seçim talebini açıkladığını belirterek, şunları söyledi:
“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dün partimizin grup toplantısında açıkladığı erken seçim söyleminin ne kadar doğru bir söylem olduğu bugün bir kez daha ispatlanmıştır. Sayın Genel Başkanımız, gündemi ve gelişmeleri iyi takip eden bir lider olarak ülkemizin erken seçime gitme zorunluluğunu işaret etmiştir. Bunun için bir de tarih vermiştir. Bugün, Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmenin ardından da Sayın Cumhurbaşkanı, ülkenin erken seçime gitmesinin doğru olacağını benimseyerek, seçim tarihini de belirlemiştir. Bize düşen ise, ülkemizin bekası, bölgemizin ve ilçemizin geleceği için daha da çok çalışarak, partimizin en yüksek oyu almasını sağlamaktır. Hayırlı uğurlu olsun.”

TAZEGÜL: SAYIN AKŞENER ERKEN CUMHURBAŞKANI OLACAK
İYİ parti Ereğli İlçe Başkanı Asım Tazegül de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tarihi “Acele seçim” olarak değerlendirerek, “İYİ Parti olarak en hazırlıklı partilerden biriyiz. Açıklanan bu karar da gösteriyor ki, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i daha erken Cumhurbaşkanı yapacağız. Partimizin seçime engel her hangi bir durumu söz konusu değildir. Ancak, her ihtimale karşı genel merkezimizce hazırlanan B ve C sistemlerimiz de vardır. Bu konuda ne partililerimizin ne de halkımızın her hangi bir endişeye kapılmasına gerek yoktur” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

18.04.2018 17:01:23

Bu haber 1191 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
18.04.2018 19:22:03
KORAY diyor ki;

FARUK ÇATUROĞLU YERİNE ERCAN CANDAN TEKRAR ADAY YAPILACAK.HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.383

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
809 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
420 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1438 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri