(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÖREN YAPILDI, İKRAMDA BULUNULDU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Turizm haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından Anıt’a çelenk sunuldu, Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Karadeniz Ereğli Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Aydın, günün anlam ve önemin ibelirten konuşmasında, İlçenin turizm potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Hedefimiz, İlimizin tüm coğrafyasında var olan turizm potansiyelini harekete geçirmek ve 12 ay sürdürülebilir turizm oluşturmaktır. Ereğli bu  anlamda başta inanç turizmi, kültür turizmi, doğa turizmi gibi öne çıkan değerlerimiz üzerinde yapılan ve yapılacak olan yatırım ve tanıtım çalışmaları sonucunda ilçemiz bölge ve ülkemizde her geçen yıl turizm alanında gelişmekte ve ilerlemektedir.

Bölgemiz turizmine ilgisi, bilgisi ve katkısı olabilecek tüm kurum, kuruluş dernek, vakıf ve sivil toplum örgütlerinin de yer aldığı Kaymakamlığımızın çatısı altında bir ‘Turizm Platformu’nun oluşturulması artık kaçınılmaz hele gelmiştir.”

Aydın’ı konuşmasının ardından kutlayan Kaymakam Madenoğlu da, "Turizm Platformu kurulması için her şey hazır,  bunu hepimiz desteklemeliyiz” dedi.

Sahil Bandı’ndaki Amfi Tiyatro’da devam eden etkinliklerde Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ‘Yöresel Lezzetler Sunumu Stantları’nın açılışı yapıldı, katılanlara yiyecek ikramında bulunuldu.

Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Lisesi Bando Takımı’nın yanı sıra Ereğli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de gösterilerini sundular

Etkinlikleri; Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Kemal Adıgüzel, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, İlçe Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri ile bisiklet sporcuları ile vatandaşlar izledi.

Daha sonra ise Bisiklet Sevenler Derneği ve Gönüllü Bisikletçilerin katılımı ile Balı Mahallesi güzergahına bisiklet turu düzenlendi.




Bu sayfayı yazdır

16.04.2018 11:53:22

Bu haber 1142 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.020.174

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
803 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
314 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri