(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“BİRLİKTELİĞİN” YEREL AYAĞI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Musa Kumaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Asım Tazegül’ü ziyaret etti.

Kumaş, ziyarette yaptığı konuşmada, İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nın birinci olağan kongresini yapmasından dolayı Tazegül nezdinde yönetim kurulunu kutladı.

Kumaş, ‘güzel bir şekilde’ karşılandıklarından dolayı Tazegül ve yönetimine teşekkür ettiği konuşmasını, şöyle sürdürdü:

Bizim, Ereğli, bölge ve ülke sevdası olan bütün kardeşlerimizle her noktada bir araya gelerek, ülke meselelerini değerlendirmekte, oturup konuşmada, tartışmada bir sıkıntımız yok. Bu ülkede yaşayan 80 milyon insan bizim kardeşimizdir. Siyasi görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun, hep beraber bu ülkenin ayağa kalkması için Ben SP İlçe başkanı, Asım Başkanım İYİ Parti İlçe Başkanı olarak üzerimize düşen ne gerekiyorsa yapacağız.

DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ

Tazegül de, ziyaretin Cuma Günü ve Miraç Kandili’ne denk gelmesinin daha da anlamlı olduğunu belirterek,

Sayın SP İlçe Başkanıma ve ekibine ‘hoş geldiniz diyorum. Genel Merkezlerimiz bazında yapılan görüşmeleri biz de yerel ayağında sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonra daha da sık bir araya gelip, istişare halinde sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

SP ve İYİ Parti yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette, Kumaş’ın getirdiği Kandil Simidi ile tatlılar yenirken, Kumaş, “bundan sonraki söylemimiz tatlı yiyelim, tatlı konuşalım olacak’ diye konuştu.

Başkanlar ve parti yöneticileri, sohbet sırasında SP ve İYİ Parti Genel Merkezlerinin yaptıkları görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundular.




Bu sayfayı yazdır

13.04.2018 15:22:32

Bu haber 1496 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.106.665

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri